Quantcast

Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για τη νέα ταινία του Christopher Nolan, αλλά ξέρουμε ότι θα έχει φοβερό καστ

Α, κι ότι έρχεται το 2020

THE NERDSTREAM

21 Μαρτίου 2019

Μερικά πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η κάθε φορά νέα ταινία του Christopher Nolan θα είναι ένα επικών διαστάσεων πρότζεκτ που θα κρατιέται σχεδόν μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Και, δεδομένου ότι περάσανε ήδη δυο χρόνια από το Dunkirk, καταλαβαίνετε ότι έφτασε η ώρα.

Μάθαμε για την ταινία φέτος τον Ιανουάριο, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της να αποκαλύπτεται πως θα είναι η 17η Ιουλίου 2020, και την περασμένη βδομάδα είχαμε μια ανεπιβεβαίωτη φήμη πως θα πρόκειται για ένα romantic thriller που θα θύμιζε το σπουδαίο North by Northwest του Alfred Hitchcock. Βέβαια, οι πηγές που βρίσκονται κοντά στον Nolan το διέψευσαν, οπότε γυρίσαμε πάλι στις ελάχιστες πληροφορίες για το πρότζεκτ.

Χτες, λοιπόν, ξεκίνησαν να βγαίνουν στη φόρα οι ειδήσεις για το καστ της ταινίας, κι είναι καλό. Πολύ καλό. Πρώτος ανακοινώθηκε ο John David Washington, γιος του μεγάλου Denzel και πρωταγωνιστής του περσινού BlacKkKlansman. Έπειτα, μαθεύτηκε ότι μαζί του θα βρίσκεται η Elizabeth Debicki, η οποία ήταν υπέροχη πέρσι στο Widows, αλλά κι ο Robert Pattinson του Twilight που τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο υπέροχες επιλογές, παίζοντας σε ταινιάρες σαν το Good Time και το High Life.

Γενικά, όμορφα πράγματα.

Best of internet