Quantcast

Την peak βαρβατίλα του Jason Momoa θέλει να φέρει στο Dune o Denis Villeneuve

Το ήδη πολύ δυνατό καστ για τη μεταφορά του έπους του Frank Herbert μόλις πήγε σε φάση υπερβολική σκληράδα

THE NERDSTREAM

15 Φεβρουαρίου 2019

Με την προσωποποιημένη βαρβατίλα που λέγεται Jason Momoa θέλει να συμπληρώσει το καστ του για το Dune o αγαπημένος μας Denis Villeneuve, όπως όλα δείχνουν. Αν οι διαπραγματεύσεις της Legendary Entertainment με το πρακτορείο του πάνε καλά, ο πρωταγωνιστής του απροσδόκητα καλού Aquaman έρχεται να συμπληρώσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ: Μέχρι στιγμής, για την διασκευή του κλασσικού sci-fi μυθιστορήματος του Frank Herbert έχουν κλείσει οι Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Javier Bardem και Josh Brolin.

Πιο συγκεκριμένα, ο Khal Drogo (έτσι τον γνωρίσαμε, έτσι τον αγαπήσαμε) προορίζεται για τον ρόλο του Duncan Idaho. Με το setting να είναι ένα πολύ μακρινό μέλλον, το Dune αφηγείται την ιστορία του Paul Atreides, του οποίου η οικογένεια αποδέχεται τον έλεγχο του πλανήτη Arrakis.

Ο πλανήτης Arrakis αποτελείται εξ’ολοκλήρου από έρημο, μια έρημο που παράγει όμως ένα εξαιρετικά πολύτιμο υλικό. Λόγω του σπάνιου αυτού φυσικού πόρου, ο έλεγχος του πλανήτη είναι αιτία σκληρών μαχών μεταξύ των αριστοκρατικών οικογενειών. Η ιστορία του Dune πρακτικά ξεκινά μετά την προδοσία που υφίσταται ο Paul και η οικογένειά του, καθώς ο Atreides αντεπιτίθεται ηγούμενος ο ίδιος μιας επανάστασης, της οποίας σκοπός είναι να πάρει πίσω η οικογένειά του τον έλεγχο του Arrakis.

Παραγωγοί είναι η Mary Parent, ο Cale Boyter και ο ίδιος ο Villeneuve (ο οποίος μας έχει τάξει τουλάχιστον 2 ταινίες Dune). Εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Thomas Tull, μαζί με τους Brian Herbert, Byron Merritt και Kim Herbert εκ μέρους του ιδρύματος Frank Herbert, ενώ ο Kevin J. Anderson θα παίξει το ρόλο δημιουργικού συμβούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Momoa είναι σαφώς στα πάνω του, ειδικά με τα 1.1 δις δολάρια που έβγαλε το Aquaman σε παγκόσμιο επίπεδο για την Warner Bros και την DC. Το project του Dune πολύ πιθανόν να του ταιριάξει, καθώς είναι εξίσου φιλόδοξο με το Game of Thrones. Εκτός από αυτά, ο μυώδης ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής στο Frontier του Netflix, πρωταγωνιστής στο See της Apple TV και επίσης υπήρξε συν-σεναριογράφος, συμπαραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στο Road to Paloma, ένα θρίλερ δρόμου.

Θα θέλαμε επίσης να αφήσουμε εδώ αυτό, έτσι επειδή το λατρέψαμε:

Προσοχή: ακολουθούν σκληρές εικόνες

Gepostet von Nerdcult am Dienstag, 18. Dezember 2018

Όχι κι άσχημα για έναν ηθοποιό που τον αγαπήσαμε από τα μουγκρητά του και επειδή έψησε το κεφάλι κάποιου, έτσι δεν είναι;

Best of internet