Quantcast

H νέα ταινία Aladdin έχει για τζίνι έναν μπλε Will Smith και νιώθουμε κάπως περίεργα

Το αποτέλεσμα της live action μεταφοράς της ταινίας της Disney προβλέπεται ή απίστευτα γαμάτο ή απίστευτα φρικτό, τίποτε λιγότερο

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2019

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε για τα βραβεία Grammy γενικά και για τα φετινά ειδικά, όμως μας έδωσαν μια σπουδαία πληροφορία: Την πρώτη ματιά σε έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό, να παίζει έναν πολλά υποσχόμενο ρόλο, ο οποίος θα περιλαμβάνει κοιλιακούς φέτες και μπλε δέρμα. Για να κάνουμε άλλο περιττό build-up, μιλάμε φυσικά για τον υπέροχο Will Smith, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του Τζίνι στο επερχόμενο Aladdin.

Το trailer της live action μεταφοράς του κλασσικού animated film της Disney είναι εδώ λοιπόν, με αποτέλεσμα να μπορούμε να τσεκάρουμε με τα μάτια μας το πως θα μοιάζει ο αγαπημένος μας ηθοποιός στο νέο πόνημα του γνωστού και μη εξαιρετέου Guy Ritchie (Snatch, Lock, Stock & Two Smocking BarrelsSherlock Holmes κ.α.). Η αλήθεια είναι πως το κλιπάκι δεν μας προϊδεάζει για μια ριζική φυγή από τη Disney και τα live action remakes της: Υπάρχει ένα γνώριμο soundtrack, οι CGI διασκευές των κλασσικών σκηνικών και φυσικά η κλασσική σκηνή με τον Aladdin (Mena Massoud) να πιάνει το χέρι της Γιασμίν (Naomi Scott) και να ξεκινάνε ένα παρκούρ με μαγικό χαλί.

Α, και ένας παπαγάλος. Δεν είναι όλοι ακριβώς ενθουσιασμένοι με τον Will Smith ως Τζίνι, βέβαια:

Η ταινία κυκλοφορεί στα σινεμά στις 24 Μαΐου. Δείτε το trailer:

Δεν ξέρουμε πως σας φαίνεται, εμείς σκεφτόμαστε από τώρα να τα πάρουμε τα ρίσκα μας.

 

Best of internet