Quantcast

Για συνέχεια του Social Network ψήνεται ο σεναριογράφος του, αφού στο μεταξύ ο Ζούκερμπεργκ έχει κάνει πραγματάκια

Μήπως να γίνει κατευθείαν Bond villain να τελειώνουμε;

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2019

Ήταν αθώο το 2010, αγαπητές φίλοι κι αγαπητοί φίλοι. Πολύ αθώο. Σκεφτείτε το: το Facebook ήταν μόλις 6 χρονών, οι περισσότεροι από εσάς δεν το ξέρατε καν, το όνομα Mark Zuckerbeg το ξέρανε μόνο οι τελειωμένοι νέρντουλες, το μεγαλύτερο πρόβλημα με το FB και τον ιδρυτή του ήταν λίγο-πολύ ότι έπαιξε μπινιές στους φίλους του. Αυτό, τουλάχιστον, ήταν το ζουμί του The Social Network, της ταινίας των David Fincher και Aaron Sorkin που προκάλεσε πάθη και πανικό το 2010.

Ε, όσο να πεις, από τότε έχουνε συμβεί πολλά. Όχι τίποτα σημαντικό μωρέ, απλά ο Zuckerberg έχει γίνει capitalist overlord που συναγωνίζεται με τον Elon Musk και τον Jeff Bezos για τον μεγαλύτερο μαλάκα της ανθρωπότητας με τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει supervillain, πουλώντας τα δεδομένα και τις προσωπικές πληροφορίες μας ώστε να στήσει την πιο επικερδή μπίζνα του 21ου αιώνα κάτω από τη μύτη ημών και των διαδικτυακών μας φίλων.

Τώρα, λοιπόν, ο Sorkin μίλησε στο Associated Press και δήλωσε πως, μιας και τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ, ψήνεται τα μάλα να γράψει την συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε το 2010, ενώ παραδέχεται βέβαια πως γνωρίζει περισσότερα για το Facebook του 2005 παρά για το Facebook του 2018. Δεν ξέρουμε αν πράγματι θα προχωρήσει κάτι τέτοιο, αλλά στο μεταξύ δείτε εδώ τι είπε ο Sorkin:

Best of internet