Quantcast

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία Deadwood αποδεικνύουν πως είναι πραγματική

It’s happening

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2019

Ακόμα μας πονάει το κόψιμο του Deadwood όταν το θυμόμαστε αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Η εξαιρετική σειρά του David Milch κόπηκε από το HBO το 2006 μετά από τρεις σεζόν, αφού η φάση της Peak TV στην Αμερική δεν είχε ωριμάσει αρκετά ακόμα ώστε να διασώσει τέτοιες σειρές από το κόψιμο (βλ. και Freaks and Geeks, Carnivale, Firefly, Arrested Development κλπ).

Μέσα στο καλοκαίρι, λοιπόν, μάθαμε τα χαρμόσυνα νέα ότι το Deadwood πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, ενώ το φθινόπωρο ξεκίνησαν επίσημα και τα γυρίσματα της ταινίας. Φυσικά, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι δύο γίγαντες της σειράς: ο Ian McShane ως Al Swearengen κι ο Timothy Olyphant ως Seth Bullock.

Κι ενώ ο David Milch, δημιουργός της σειράς, ετοιμάζεται για δυνατό τηλεοπτικό εντός ολίγων εβδομάδων με την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του True Detective, το Entertainment Weekly έδωσε μέσα στις γιορτές στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το κινηματογραφικό Deadwood. Απολαύστε και αναμείνατε μέχρι την άνοιξη του 2019 που κάνει πρεμιέρα η ταινία.

Best of internet