Quantcast

O Sylvester Stallone αποχαιρετάει για πάντα τον Rocky Balboa, κι όχι δεν είναι καθόλου συγκινητικό

Το νέο Creed II θα είναι η τελευταία του εμφάνιση

THE NERDSTREAM

29 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες στην ιστορία του σινεμά που είναι εμβληματικοί, που είναι larger than life, που θα ζουν για πάντα. Μπορεί να μην είναι οι πιο καλογραμμένοι ή οι πιο επεξεργασμένοι, και μπορεί κατά καιρούς να έχουν εμφανιστεί και σε κακές ταινίες ή να έχουν γίνει και εργαλεία σκατένιας πολιτικής προπαγάνδας. Ε, τι να κάνουμε όμως: μας έχουν πείσει ότι είναι αληθινοί και ανθρώπινοι και θέλουμε να τους βλέπουμε. Τέτοιος χαρακτήρας είναι κι ο Rocky Balboa.

Ο Rocky δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Sylvester Stallone το 1976 με την εξαιρετική πρώτη ταινία, κι έκτοτε έχει εμφανιστεί άλλες 7 φορές στη μεγάλη οθόνη – κάποιες καλές, κάποιες όχι. Και τώρα λοιπόν, που το Creed II μόλις κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Stallone αποφασίζει να αποχαιρετήσει για πάντα τον Rocky – κάτι που ανακοίνωσε χτες με αυτό το βίντεο στο προσωπικό του Instagram:

Ο Stallone μας μιλάει για την αναγέννηση του χαρακτήρα με το Creed και λέει ότι νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος με το γεγονός ότι η ιστορία θα συνεχιστεί μέσα από τον Michael B. Jordan. Είναι σχετικά σπάνιο για ένα franchise να επιστρέφει με ένα τόσο αξιοπρεπές reboot, κι είναι προς τιμήν του Stallone ότι χειρίστηκε με τόσο σεβασμό τον χαρακτήρα του σ’ αυτές τις δύο τελευταίες ταινίες. Αντίο, λοιπόν, Rocky.

Best of internet