Quantcast

Στον πάγο μπαίνει η συνέχεια του Mad Max: Fury Road, ο δημιουργός του έχει κάτι άλλο κατά νου

Ταινία με Idris Elba και Tilda Swinton ετοιμάζει ο George Miller

THE NERDSTREAM

30 Οκτωβρίου 2018

Ήταν κάτι το φοβερό αυτό που κατάφερε το Mad Max: Fury Road, απ’ αυτά που σπάνια συμβαίνουν στο mainstream χολιγουντιανό σινεμά. Οι πρώτες ταινίες Mad Max στο μεταίχμιο 70s και 80s αποτέλεσαν το υπέροχο δυστοπικό πλην επικερδές άνοιγμα του αυστραλιανού νέου κύματος στο παγκόσμιο σινεμά, κι εκτίναξαν την καριέρα του Mel Gibson στα ύψη. Και 30 χρόνια μετά, ο δημιουργός του, George Miller, επισκέφτηκε και πάλι το franchise κι έφτιαξε την καλύτερη action ταινία της δεκαετίες. Βασικά, έφτιαξε μια απ’ τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας, τέλος.

Τότε, το 2015, ο Miller είχε δηλώσει πως μαζί με τον συν-σεναριογράφο του, τον Βρετανό κομιξά Brendan McCarthy, είχαν ουσιαστικά έτοιμο υλικό για άλλες δύο ταινίες, με την πρώτη από τις δύο να είναι μάλιστα ολοκληρωμένη σεναριακά, φέροντας τον πολλά υποσχόμενο τίτλο Mad Max: Furiosa. Παράλληλα, κι ο πρωταγωνιστής Tom Hardy είχε επιβεβαιώσει πως υπήρχε συμφωνία για να εμφανιστεί σε 3 ταινίες Mad Max συνολικά.

Γενικά, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για τον 73χρονο σήμερα Miller, ο οποίος πέρα από το Mad Max είναι επίσης υπεύθυνος για τις ταινίες Happy Feet και Babe – γιατί είναι τόσο μερακλής. Παρόλα αυτά, τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε πως τελικά, δυστυχώς, οι συνέχειες του Mad Max μπαίνουν στον πάγο προς το παρόν. Ο λόγος είναι ότι ο σκηνοθέτης έβαλε προτεραιότητα σε ένα νέο πρότζεκτ του, με τον επικό τίτλο Three Thousand Years of Longing, το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline θα έχει για πρωταγωνιστές το υπέροχο δίδυμο των Idris Elba και Tilda Swinton.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας, αλλά ξέρουμε αφενός ότι το σενάριο θα είναι ξανά του ίδιου του Miller κι αφετέρου ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Ίδωμεν. Τουλάχιστον εν τέλει δεν μπλοκαρίστηκε εντελώς το μέλλον του Mad Max μετά την φετινή δικαστική αναμπουμπούλα.

Best of internet