Quantcast

Νέα ταινία ετοιμάζει ήδη ο δημιουργός του Hereditary, και προφανώς θα είναι πάλι horror

Σε σκανδιναβική παγανιστική εκδοχή αυτή τη φορά

THE NERDSTREAM

26 Οκτωβρίου 2018

Εντάξει, το ότι γενικά ο τρόμος στο σινεμά και την τηλεόραση είναι στα πάνω του, φανταζόμαστε ότι το έχετε παρατηρήσει. Ήδη τις τελευταίες δύο βδομάδες είχαμε ένα Apostle κι ένα The Haunting of Hill House, ενώ χτες βγήκε στα σινεμά το Mandy και το νέο Halloween. Ωραία πράματα, γενικά. Και το καλοκαίρι που πέρασε, αν θυμάστε, είχαμε μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων.

Ναι, ήταν το Hereditary, το ντεμπούτο του Ari Aster για λογαριασμό της υπέροχης ανεξάρτητης Α24, το οποίο έσκασε από το πουθενά και μπήκε κατευθείαν μέσα στις καρδιές μας, για να τις τσακίσει κυρίως. Στο μεταξύ, μιας και έκανε τίμια εμπορική επιτυχία χωρίς να το περιμένει κανείς, όπως είναι λογικό ο Aster έχει μια μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων όσον αφορά το επόμενο πρότζεκτ του. Κι επειδή είναι μερακλής, επιλέγει ξανά horror.

Για την ακρίβεια, η νέα ταινία του θα αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που πηγαίνει για διακοπές στη Σουηδία. Και καθώς επισκέπτονται ένα φιλικό σπίτι σ’ ένα δάσος της σκανδιναβικής επαρχίας, παραδίπλα διοργανώνεται ένα μεγάλο φεστιβάλ, το οποίο προφανώς και διοργανώνει μια σατανιάρικη παγανιστική αιμοδιψής αίρεση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταινία είναι σε στάδιο pre-production, θα έχει και πάλι από πίσω την Α24, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ουγγαρία, με την άτιτλη ακόμα ταινία να προορίζεται για κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2019.

Best of internet