Quantcast

Στο Suicide Squad βρήκε δουλίτσα ο Τζέιμς Γκαν, μετά την απόλυσή του από το Guardians of the Galaxy

Τελευταία ελπίδα της DC για ξελάσπωμα;

THE NERDSTREAM

10 Οκτωβρίου 2018

Είναι περίπλοκη η ιστορία του Τζέιμς Γκαν τους τελευταίους μήνες, φίλοι και φίλες. Σε περίπτωση που δεν την έχετε παρακολουθήσει, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των δύο υπερ-πετυχημένων ταινιών Guardians of the Galaxy απολύθηκε με τον χείριστο τρόπο από την Disney, έπειτα από μια ιντερνετική εκστρατεία alt-right trolls που ξέθαψαν κάμποσα (σκατένια ομολογουμένως) tweets του από δεκαετίας. Ναι, ήταν μια κακή απόφαση και τα είπαμε αναλυτικότερα στο παρελθόν.

Στο μεσοδιάστημα, σύσσωμο το καστ των Guardians και πλήθος ακόμα ανθρώπων από τη βιομηχανία του σινεμά στήριξαν τον Γκαν και ζητούσαν από την Disney να τον επαναπροσλάβει, αλλά τα πράγματα δεν άλλαξαν. Έτσι, γιατί όχι, ο άνθρωπος το πήρε απόφαση κι έψαξε δουλειά αλλού – μιας και ήδη η πορεία του αποτελούσε ένα ιδιαιτέρως ζουμερό βιογραφικό. Χτες, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι πράγματι η Warner έκλεισε συμφωνία με τον Γκαν, κι η συμφωνία περιλαμβάνει το επόμενο Suicide Squad.

Κακά τα ψέματα, ήταν μια κακή ταινία, μέσα σε ένα πλήθος κακών ταινιών DC τα τελευταία χρόνια. Επομένως, ο Γκαν λογικά θα χωθεί σε ρόλο φίξερ, αναλαμβάνοντας σίγουρα το σενάριο και πιθανώς και την σκηνοθεσία του sequel, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter. Βέβαια, πηγές κοντά στη Warner λένε πως δεν θα πρόκειται ακριβώς για sequel αλλά για μια διαφορετική εκδοχή της ομάδας, αλλά anyway. Τουλάχιστον στηρίζει κι ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, David Ayer:

Παράλληλα, στη φάση χώθηκε κι ο Ντέιβ Μπατίστα (δηλαδή ο Drax των Guardians), ο οποίος ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Γκαν, κι ο οποίος ήδη αυτοπροτάθηκε για το επόμενο Suicide Squad, παίζοντας ένα δυνατό passive aggressive παιχνίδι με την Marvel:

Best of internet