Quantcast

Καμιά 50ριά έτοιμα σενάρια άφησε πίσω του ο Τζορτζ Ρομέρο, μένει να βρεθεί κάποιος να τα ζωντανέψει

Ο μπαμπάς των κινηματογραφικών ζόμπι έφυγε απ’ τη ζωή πριν από 1 χρόνο και κάτι

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2018

Κάτι παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τις 16 Ιουλίου που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Τζορτζ Α. Ρομέρο, ο πατέρας των κινηματογραφικών ζόμπι που το 1968 διέλυσε τα πάντα δημιουργώντας το κλασικό Night of the Living Dead και τα υπέροχα sequels του στα 80s, αλλά και μερικές ακόμα αξέχαστες horror ταινίες σαν το Crazies, το Martin και το Creepshow.

Φυσικά, πέρα από το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του στον ριζοσπαστικό πολιτικό τρόμο, ο Ρομέρο απ’ ό,τι φαίνεται άφησε κι ένα υπερβολικά πλούσιο αρχειακό υλικό. Σύμφωνα με τη συνέντευξη της συζύγου του, Suzanne Desrocher, στο ComicBook.com, ο Ρομέρο είχε λίγο-πολύ 50 ολοκληρωμένα σενάρια στη διάθεσή του, κάθε ένα από τα οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κινηματογραφική παραγωγή ανά πάσα στιγμή.

Εκτός αυτού, η ίδια αναφέρει ότι ο Ρομέρο ετοίμαζε άλλη μια ταινία στη σειρά των Ζωντανών Νεκρών, με τίτλο Road of the Living Dead, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε στάδιο development. Και τέλος, από την ίδια συνέντευξη μαθαίνουμε ότι η Desrocher είναι αποφασισμένη να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο αυτά που άφησε πίσω του ο Ρομέρο, αναφέροντας ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει και μια σπάνια ταινία του δημιουργού από το 1973 ώστε να τη γνωρίσει επιτέλους ο κόσμος.

Μέχρι τότε, θυμηθείτε τη Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών σε επική 480p ποιότητα, μιας και το φιλμ λόγω μπερδέματος με τα πνευματικά δικαιώματα βρίσκεται στο public domain:

Best of internet