Quantcast

Η Μάργκο Ρόμπι θα παίξει την πρώτη live-action Barbie, το Χόλιγουντ έχει ξεμείνει κι επίσημα από ιδέες

Με υποψήφια σκηνοθέτη την Πάτι Τζένκινς του Wonder Woman

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2018

ΟΚ, ναι, το ξέρουμε: είναι δύσκολο να σκεφτείς πρωτότυπα σενάρια. Βέβαια, από εκεί μέχρι να φτιάξεις 7 ταινίες Transformers, για παράδειγμα, υπάρχει μια υπολογίσιμη απόσταση. Κι επειδή αν κάτι χαρακτηρίζει το Χόλιγουντ, αυτό είναι η ισότητα στο νοσταλγικό άρμεγμα των παιδικών αναμνήσεων και των δύο φύλων, η πρώτη live-action ταινία Barbie βρίσκεται κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Φημολογείται ότι το πρότζεκτ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και 3 χρόνια, με την Έιμι Σούμερ και την Αν Χάθαγουεϊ να προορίζονταν για τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά πέρσι τελικά το όλο πράγμα κατέληξε στον κάδο των αχρήστων. Η Warner Bros και η Mattel δεν κώλωσαν όμως, και αυτές τις μέρες ανακοίνωσαν ότι το πρότζεκτ Barbie χαίρει άκρας υγείας, κι ότι η νέα πρωταγωνίστρια θα είναι, όπως φαίνεται, η Μάργκο Ρόμπι που γνωρίσαμε στο Wolf of Wall Street, είδαμε στο Suicide Squad και το I, Tonya, και πλέον αναμένουμε στην επερχόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο Once Upon a Time in Hollywood.

Επιπλέον, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η Ρόμπι θα συμμετέχει και στην παραγωγή μέσω της εταιρίας της, LuckyChap, ενώ στην σκηνοθετική καρέκλα λέγεται πως αναμένεται να καθίσει η Πάτι Τζένκινς, η οποία σκηνοθέτησε το υπερεπιτυχημένο Wonder Woman και τώρα ετοιμάζεται για το sequel του, Wonder Woman 1984.

Best of internet