Quantcast

Έρχεται νέα πολιτική κωμωδία από τη φονική τριπλέτα των Στιβ Καρέλ, Τζον Στιούαρτ και Μπραντ Πιτ

Και ο τίτλος αυτής: Irresistible

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2018

Απ’ όταν αποχώρησε από το The Daily Show το 2015, ο Τζον Στιούαρτ δεν έκανε και πολλά πράγματα. Μπορεί να ήθελε να ξεκουραστεί βέβαια ο άνθρωπος, δεν είναι εύκολο να έχεις την ίδια καθημερινή εκπομπή για 15 χρόνια. Ήδη λίγο πριν την αποχώρησή του, όμως, είχε κάνει και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το Rosewater, και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενό του βήμα.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο Στιούαρτ αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, με το επόμενο πρότζεκτ του να ονομάζεται Irresistible. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, κυρίως μέσα από το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο πολυ-αγαπημένος μας Στιβ Καρέλ (ο οποίος ήταν και ανταποκριτής του Daily Show για μια πενταετία). Παράλληλα, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπραντ Πιτ μέσω της εταιρίας του, Plan B, η οποία φέτος ετοιμάζει και τα πολυ-αναμενόμενα Beautiful Boy (με τον Καρέλ και πάλι) και If Beale Street Could Talk (από τον Μπάρι Τζένκινς, σκηνοθέτη του Moonlight).

Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε και πολλά για την πλοκή της ταινίας, παρά μόνο ότι θα έχει μια πολιτική σατιρική ματιά, κάτι το οποίο, αν μη τι άλλο, είναι αυτό που θα περιμέναμε και κινηματογραφικά από τον Τζον Στιούαρτ γιατί, ΟΚ, δουλειά του είναι του ανθρώπου.

Best of internet