Quantcast

Στη νέα του ταινία ο Σεθ Ρόγκεν πέφτει μέσα σε βάζο, γίνεται τουρσί, ξυπνάει μετά από 100 χρόνια, πιθανώς εμπλέκονται ναρκωτικά

Μια τυπική Δευτέρα δηλαδή

THE NERDSTREAM

28 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν μας αρέσει να κρίνουμε τις επιλογές ζωής άλλων ανθρώπων, αγαπητοί φίλοι και φίλες, κυρίως γιατί τα έχουμε κάνει σκατά στη δική μας. Μερικά πράγματα, όμως, μας κάνουν να ανησυχούμε λίγο. Να, ας πούμε, ίσως ο Σεθ Ρόγκεν χρειάζεται ένα φιλικό intervention. Δε λέμε, κι εμείς έχουμε πειραματιστεί όταν ήμασταν στην ηλικία του, αλλά ενδέχεται το πράγμα να έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Ας γίνουμε πιο σαφείς. Γενικά, ο πολυ-αγαπημένος Ρόγκεν τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει ψιλο-χαθεί από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη. Ε, απ’ ό,τι φαίνεται, η επιστροφή του θα είναι φαντασμαγορική. Σύμφωνα με το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, ο Ρόγκεν έχει υπογράψει συμφωνία με τη Sony για μια νέα ταινία στην οποία θα συμβαίνουν τα εξής: ένας δημιουργός πίκλας από το 1918 πέφτει σε ένα γιγάντιο κουβά, γίνεται τουρσί ο ίδιος, ξυπνάει μετά από 100 χρόνια στο 2018, και προσπαθεί να καταλάβει τι παίζει με την Αμερική του Τραμπ.

Βέβαια, αν θυμάστε, η τελευταία συνεργασία του Ρόγκεν με τη Sony δεν είχε πάει καλά. Για την ακρίβεια, παραλίγο να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, αφού το The Interview αφορούσε μια αποστολή δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα, ο ίδιος δεν το γούσταρε καθόλου, κι έπειτα Κορεάτες (;) χάκερς μπούκαραν στον σέρβερ της Sony και λίκαραν αμέτρητα emails προκαλώντας διάφορα μίνι-σκάνδαλα.

Η νέα ταινία ξεκινάει γυρίσματα τον επόμενο μήνα κι ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα – ή και χειρότερα.

Best of internet