Quantcast

Ο Μελ Γκίμπσον ετοιμάζει remake της Άγριας Συμμορίας, ακόμα κι οι πιο σκληροί καριόληδες θα ζοριστούν

Ο γνωστός τρόμπας της καρδιάς μας επιστρέφει δύο χρόνια μετά το Hacksaw Ridge

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2018

Κακά τα ψέματα, έχουμε αγαπήσει τον Μελ Γκίμπσον στο παρελθόν ως Mad Max, ως William Wallace και ως Martin Riggs, κι επίσης τον έχουμε εκτιμήσει και σαν σκηνοθέτη. Αλλά, ακόμα πιο κακά τα ψέματα, είναι ένας γνωστός και μέγας ρατσιστής, ομοφοβικός, κακοποιητικός, αλκοολικός τρόμπας. Γνωστά πράγματα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το Χόλιγουντ τον συγχώρεσε με το Hacksaw Ridge του 2016, το οποίο έκανε καλά εισιτήρια και πήρε καλές κριτικές, οπότε τώρα που ξανάπεσε δουλειά είπε να στρωθεί στο επόμενο πρότζεκτ του. Κι αυτό το πρότζεκτ θα είναι ένα remake μιας από τις πιο σκληρά καριόλικες ταινίες του αμερικάνικου σινεμά, της Άγριας Συμμορίας του Σαμ Πέκινπα από το 1969.

Το κλασικό επικό western που πραγματεύεται την μετάβαση από την άγρια δύση στον μοντέρνο κόσμο του 20ου αιώνα θα ξαναγυριστεί σε νέα εκδοχή, λοιπόν, με τον Γκίμπσον να υπογράφει σκηνοθεσία και σενάριο, το δεύτερο από κοινού με τον Bryan Bagby. Η ταινία θα γυριστεί για λογαριασμό της Warner, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, είχε στα σκαριά για χρόνια ένα τέτοιο remake, με τον Γουίλ Σμιθ να επρόκειτο αρχικά να πρωταγωνιστήσει.

Σε άλλα νέα, ο Γκίμπσον ετοιμάζει επίσης ένα sequel του The Passion of the Christ με τίτλο The Resurrection (όχι spoilers παιδιά), γιατί ποιος δεν θέλει λίγο παραπάνω ματωμένο Χριστούλη;

Best of internet