Quantcast

Η νέα ταινία Halloween θα έχει μουσική από τον μεγάλο Τζον Κάρπεντερ, και το πρώτο δείγμα είναι υπέροχο

Το πρώτο του soundtrack από το 2001 και μετά

THE NERDSTREAM

20 Σεπτεμβρίου 2018

Λοιπόν, ο Τζον Κάρπεντερ είναι εξαιρετικός, είναι σπουδαίος, είναι ένας από τους ήρωές μας – μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Και σχεδόν όλα όσα έκανε στο σινεμά από τις αρχές των 70s μέχρι τα τέλη των 80s είναι στον έναν ή τον άλλο βαθμό υπέροχα. Προσωπικό μας αγαπημένο φυσικά είναι το Escape from New York, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε καθόλου με οποιονδήποτε πει ότι η καλύτερη στιγμή του είναι το πρώτο Halloween του 1978.

Αυτό το καταραμένο franchise μετά είδε άλλα 9 sequels, τα οποία, οκ, μια χαρά είναι για καμμένους horror μαραθώνιους, αλλά δεν άγγιξαν ποτέ ούτε το 10% της ταινίας του Κάρπεντερ, προφανώς. Φέτος λοιπόν, 9 χρόνια μετά την τελευταία Halloween ταινία του Rob Zombie, ο Μάικλ Μάιερς επιστρέφει και μαζί του τόσο ο Τζον Κάρπεντερ όσο και η πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας, η Τζέιμι Λι Κέρτις.

Το νέο sequel του σκηνοθέτη David Gordon Green, του οποίου η καλύτερη στιγμή ήταν μάλλον το Pineapple Express, θα έχει την τιμή να περιλαμβάνει τον Κάρπεντερ σε ρόλο παραγωγού, συμβούλου και συνθέτη. Όλο αυτό είναι υπέροχο φυσικά, και μας δίνει αρκετές ελπίδες για μια αξιοπρεπή ταινία, αλλά σημαίνει επίσης ότι κι ο Κάρπεντερ επιστρέφει στον κόσμο των soundtracks μετά από 17 χρόνια.

Σε περίπτωση που σας είχε ξεφύγει, ο Κάρπεντερ έχει γράψει την υπέροχη μουσική στις περισσότερες από τις ταινίες του, δημιουργώντας αυτό το τρομερό στυλ με τα μίνιμαλ τρομακτικά πιάνα και σύνθια. Ακούστε εδώ το πρώτο δείγμα και αναμείνατε μέχρι τις 19 Οκτωβρίου για την ταινία:

Best of internet