Quantcast

Έρχεται Space Jam 2 με ΛεΜπρόν Τζέιμς, με σκηνοθέτη Black Panther, με τα μπούνια

22 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία με τον Μάικλ Τζόρνταν

THE NERDSTREAM

20 Σεπτεμβρίου 2018

Περάσανε κάμποσοι μήνες που το ίντερνετς είχε γεμίσει με φήμες για το ενδεχόμενο ενός sequel του Space Jam. Για όσους από τους αναγνώστες μας είναι κάτω από 25 χρονών, να ενημερώσουμε ότι το Space Jam ήταν μια ταινία του 1996 που μας σημάδεψε βαθιά είτε το θέλαμε είτε όχι, γιατί συνδύασε δύο πράγματα πολύ σημαντικά για την παιδική μας ηλικία: τα Looney Tunes και τους superstars του ΝΒΑ, και πρωτίστως τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ε, τώρα οι καιροί αλλάξανε, ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο μεγαλύτερος μπασκετικός υπεραθλητής της εποχής μας, και το Χόλιγουντ προφανώς ξεζουμίζει παλιούς τίτλους δεν να μην υπάρχει αύριο – ή, για την ακρίβεια, σαν να υπάρχει μόνο χθες. Και κάπως έτσι, το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι το sequel όχι μόνο είναι στα σκαριά, αλλά έχει και εντυπωσιακούς συντελεστές.

Για την ακρίβεια, πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος ο ΛεΜπρόν, ο οποίος ήδη έχει χωθεί σαν παραγωγός στην βιομηχανία της οθόνης, παραγωγός ο Ryan Coogler, δηλαδή ο σκηνοθέτης των Creed και Black Panther, και σκηνοθέτης θα είναι ο Terence Nance που φέτος μας έδωσε το Random Acts of Flyness μέσω του HBO. Και φυσικά, όπως ενημέρωσε η εταιρία παραγωγής του ΛεΜπρον, SpringHill Entertainment, μέσω Twitter, θα επιστρέψει κι ο Μπαγκς Μπάνι:

Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα επιστρέψει κι ο Μάικλ Τζόρνταν στην ταινία, μιας και ούτως ή άλλως υπάρχει ένα εκκρεμές ζήτημα σχετικά με τον GOAT του NBA.

Best of internet