Quantcast

Οι νέες φωτογραφίες από το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο τερματίζουν το κούλνες

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στο έτος 1969

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι, για μια ταινία που απέχει ακόμα 11 ολόκληρους μήνες μέχρι να βγει στις αίθουσες, έχουμε ήδη ασχοληθεί πάρα πολύ με το Once Upon a Time in Hollywood. Από την άλλη, βέβαια, είναι δυνατόν να μην ασχοληθείς; Δεν είναι μόνο το γεγονός πως πρόκειται για τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, αν και αυτό βοηθάει πάντα στο hype. Είναι κι ότι πρόκειται για μια ταινία απ’ την οποία θα παρελάσει περίπου το 69% του υπερ-κλασάτου Χόλιγουντ.

Ναι, μιλάμε για την ταινία που έχει στο καστ της τους Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Αλ Πατσίνο, Μάργκο Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Εμίλ Χερς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Λουκ Πέρι, Ντάμιεν Λούις, Μάικλ Μάντσεν, Μάγια Χοκ (κόρη της Ούμα Θέρμαν) και παρά λίγο να περιείχε και το comeback του Μπερτ Ρέινολντς που έφυγε από την ζωή την περασμένη βδομάδα.

View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Έπειτα από την έναρξη των γυρισμάτων τον Ιούνιο, λοιπόν, ήδη είχαν σκάσει οι πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό ντουέτο των Ντι Κάπριο και Πιτ, με το 60s κούλνες φυσικά να φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη. Και τώρα, οι δαιμόνιοι φωτορεπόρτερ του Χόλιγουντ έβγαλαν στην φόρα καμιά 50ριά νέες φωτογραφίες από το set του Once Upon a Time in Hollywood, με τους δύο πρωταγωνιστές να έχουν και βέβαια την τιμητική τους, αλλά και τον Ταραντίνο να σκάει μύτη κλασικά σαν αναμαλλιασμένος ημίτρελος γείτονας.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Best of internet