Quantcast

Έρχεται κινηματογραφικό spinoff του Gomorrah, γιατί κανείς δεν χορταίνει ντραγκς και βία

Σε σκηνοθεσία του πρωταγωνιστή της σειράς, Marco D’Amore

THE NERDSTREAM

11 Σεπτεμβρίου 2018

Ναι, το ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές με ντραγκς, καρτέλ, πιστολίδια, μαφίες, γκέτο και τα σχετικά. Και λογικό φυσικά, αγαπητοί φίλοι, σε ποιον δεν αρέσουν αυτά τα υπέροχα πράγματα; Ε, και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων σ’ αυτό το ευγενές ύφος είναι η ιταλική σειρά Gomorrah του Roberto Saviano που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του ιδίου, όπως και η αντίστοιχη ταινία του 2008.

Τώρα λοιπόν, κι αφού ο σταθερός σκηνοθέτης της, Stefano Sollima σκηνοθέτησε το φετινό sequel του Sicario, η ιταλική σειρά ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμα στη μεγάλη οθόνη. Όπως μας πληροφόρησε το χτεσινό δημοσίευμα του Deadline, η ταινία θα εστιάσει στον χαρακτήρα Ciro Di Marzio, γνωστό και ως L’ Immortale, και θα αποτελεί prequel όσων συμβαίνουν στη σειρά.

Φυσικά, ο ηθοποιός  Marco D’Amore που υποδύεται τον ρόλο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ θα αναλάβει κι ο ίδιος την σκηνοθεσία, έχοντας γυρίσει μέχρι τώρα ήδη κάμποσα επεισόδια του Gomorrah. Κατά τ’ άλλα, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2019, ενώ ο τέταρτος κύκλος της σειράς πρόκειται να σκάσει μύτη την ερχόμενη άνοιξη.

Με λίγα λόγια, αναμείνατε στο ακουστικό σας και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα του χρόνου.

Best of internet