Quantcast

Ο Κρις Χέμσγουορθ ετοιμάζει ταινία δράσης με τους αδερφούς Ρούσο, γιατί το Infinity War δεν ήταν αρκετό

To Dhaka θα έρθει στο Netflix μέσα στο 2019

THE NERDSTREAM

31 Αυγούστου 2018

Μα, πραγματικά τώρα, υπάρχει μεγαλύτερο success story στο Χόλιγουντ κατά τα τελευταία χρόνια από την φάση των αδερφών Ρούσο; Ξεκίνησαν την κινηματογραφική σταδιοδρομία τους στις αρχές των 00s με την συμπαθητική κωμωδία Welcome to Collinwood, κι έπειτα με την σκατένια κωμωδία You, Me and Dupree. Παράλληλα, όμως, έγραψαν ιστορία στην αμερικάνικη τηλεόραση σκηνοθετώντας δύο από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες κωμωδίες των τελευταίων δεκαετιών: το Arrested Development και το Community.

Προφανώς αυτό ήταν που έκανε τις Marvel και Disney να τους εμπιστευτούν ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του Marvel Cinematic Universe. Ξεκίνησαν υποδειγματικά το 2014 με το υπέροχο Winter Soldier, συνέχισαν με το εντυπωσιακό πλην υπερτιμημένο (σόρι) Civil War και φέτος τα διέλυσαν όλα με το τρομερό Infinity War. Και, φυσικά, θα είναι αυτοί που θα σκηνοθετήσουν και το επόμενο μέρος της περιπέτειας των Avengers το 2019.

Πέρα από τη δουλειά τους με τη Marvel, λοιπόν, οι Τζο και Άντονι Ρούσο έχουν γράψει το σενάριο για ένα action thriller που πρόκειται να προβληθεί στο Netflix την ερχόμενη χρονιά. Το ιδιαίτερο με το Dhaka, όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Κρις Χέμσγουορθ, όπως μας ενημέρωσε χτες το Hollywood Reporter. O Thor του MCU, ο οποίος κατέλαβε ένα σημαντικό κομμάτι του Infinity War, θα πρωταγωνιστήσει ως μισθοφόρος που προσλαμβάνεται για να σώσει τον γιο ενός επιχειρηματία.

Αλλά όχι, οι συνδέσεις με το MCU δεν σταματάνε εκεί, αφού σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Sam Hargrave, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει διατελέσει κασκαντέρ του Κρις Έβανς, δηλαδή του Captain America. Με λίγα λόγια, το Dhaka θα είναι υπόθεση Marvel, γιατί προφανώς τίποτα δεν γλιτώνει πια από τους υπερήρωες.

Best of internet