Quantcast

Πίκρα, ούτε Ίντρις Έλμπα ούτε Ντάνι Μπόιλ τελικά στα επόμενα James Bond

Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή, ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν

THE NERDSTREAM

22 Αυγούστου 2018

Και πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πραγματικά στο κινηματογραφικό μέλλον του 007 για τα επόμενα χρόνια, τα πράγματα γύρισαν τούμπα φίλοι και φίλες. ΟΚ, ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν ένας αξιοπρεπέστατος James Bond (και το Skyfall ήταν μια αξιοπρεπέστατη ταινία), αλλά το ενδεχόμενο να βρεθεί στη θέση του από ‘δω και πέρα ο αγαπημένος Ίντρις Έλμπα μας γέμισε με χαρά. Και εν τω μεταξύ, η τελευταία περιπέτεια του Κρεγκ θα σκηνοθετούνταν από τον Ντάνι Μπόιλ, όντας γραμμένη από τον σεναριογράφο του Trainspotting.

Ε παπάρια, για να το θέσουμε ευπρεπώς. Τις προηγούμενες ημέρες ο Έλμπα (που αγαπήσαμε πρώτα και παντοτινά στο The Wire) ξεκίνησε από χαλαρό τρολάρισμα για το ενδεχόμενο casting του ως Bond:

Έπειτα άρχισε να γίνεται λίγο πιο σαφής:

Και τελικά σήμερα κιόλας ανακοίνωσε ευθέως πως δεν θα είναι ο επόμενος 007:

Παράλληλα, ο Ντάνι Μπόιλ που επρόκειτο να σκηνοθετήσει το Bond 25 (και πολυ-αγαπημένος για τα Shallow Grave, Trainspotting, 28 Days Later και Slumdog Millionaire, μεταξύ άλλων) αποσύρθηκε τελικά από την ταινία. Η είδηση για το ότι θα είναι ο επόμενος σκηνοθέτης του 007 ήρθε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, και τελικά χτες οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, μαζί με τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ, ανακοίνωσαν πως λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών» ο Ντάνι Μπόιλ αποχωρεί τελικά από την παραγωγή του Bond 25.

Με λίγα λόγια, απανωτές οι κατραπακιές στο franchise και τα πράγματα δείχνουν αρκετά μπουρδουκλωμένα για το μέλλον του James Bond. Γι’ αυτό κι εμείς επιστρέφουμε αιώνια στον μοναδικό μυστικό πράκτορα που δεν μας έχει προδώσει ποτέ, δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ, δεν μας έχει πικράνει ποτέ:

Best of internet