Quantcast

Ο Γουές Άντερσον ετοιμάζεται για νέα ταινία, ούτε έναν χρόνο μετά το Isle of Dogs

Και ξεκινάει γυρίσματα στη Γαλλία στις αρχές του 2019

THE NERDSTREAM

14 Αυγούστου 2018

Μόλις λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που έσκασε μύτη το Isle of Dogs, η 9η ταινία του Γουές Άντερσον και η επιστροφή του στο stop-motion animation σχεδόν μια δεκαετία μετά το Fantastic Mr. Fox. Αρχικά η ταινία προβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου όπου κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας, κι έπειτα έκανε την πρεμιέρα της στις ντόπιες αίθουσες μέσα στον Απρίλιο.

Ε, ο Άντερσον είπε να μην χαλαρώσει και πολύ αυτήν τη φορά, οπότε αποφάσισε μάνι-μάνι να βάλει μπροστά για την 10η μεγάλου μήκους ταινία του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που εμφανίστηκε στο γαλλικό μέσο Nouvelle Republique, ο σκηνοθέτης διάλεξε την νοτιοδυτική πόλη Angouleme ως τοποθεσία για τα γυρίσματα.

Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στη Γαλλία (μιας και πάντα γυρίζει τις ταινίες του on location) όπου έτσι κι αλλιώς κατοικεί μόνιμα ο σκηνοθέτης, και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 4 μήνες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρκετά καλές πιθανότητες να την δούμε μέσα στο 2019.

Μέχρι τότε, το Isle of Dogs αναμένεται να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην κούρσα των Όσκαρ για τις κατηγορίες καλύτερου animation και καλύτερου σεναρίου.

Best of internet