Quantcast

Οι Simon Pegg και Nick Frost επιστρέφουν στις κωμωδίες τρόμου με το Slaughterhouse Rulez

Αλλά χωρίς τον σκηνοθέτη Edgar Wright, δυστυχώς

THE NERDSTREAM

10 Αυγούστου 2018

Γενικά είναι δύσκολο πράγμα να πετύχει η κωμωδία στο σινεμά, κακά τα ψέματα. Ή τουλάχιστον να καταφέρει να ξεπεράσει τον μέσο όρο και να αποτελεί και πραγματικά καλή ταινία, πέρα απ’ το να προκαλέσει μερικά μεγαλύτερα ή μικρότερα χαχανητά. Ε, αν κάποιοι το έχουν πετύχει όσο ελάχιστοι άλλοι μέσα τα τελευταία 10-15 χρόνια, αυτοί είναι η τριάδα των Simon Pegg, Nick Frost και Edgar Wright.

Ξεκίνησαν από την βρετανική σουρεαλιστική κωμική σειρά Spaced και μετά μας χάρισαν την εκπληκτική Κορνέτο Τριλογία τους: το Shaun of the Dead, το Hot Fuzz και το The World’s End, ενώ παράλληλα οι Pegg-Frost έγραψαν και το συμπαθέστατο Paul κι ο Wright γύρισε τα Scott Pilgrim και Baby Driver.

Τώρα λοιπόν, 5 χρόνια μετά το The World’s End, οι Pegg και Frost επιστρέφουν, χωρίς τον τρίτο της παρέας δυστυχώς, στο είδος που τους καθιέρωσε στο σινεμά: την κωμωδία τρόμου. Η νέα ταινία όπου θα εμφανιστούν ονομάζεται Slaughterhouse Rulez, με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον μουσικό Crispian Mills, με τον οποίο ο Pegg έχει ξανασυνεργαστεί κινηματογραφικά στο παρελθόν. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην είναι καμιά αρπαχτή.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο κι αυτό είναι το νέο επίσημο trailer, μαζί με την αφίσα:

Best of internet