Quantcast

Έρχεται Zombieland 2 δέκα χρόνια μετά, γιατί τίποτα δεν θα μείνει χωρίς sequel

Με το πρωταγωνιστικό καστ της πρώτης ταινίας να επιστρέφει ολόκληρο

THE NERDSTREAM

16 Ιουλίου 2018

Θυμάστε πριν από μια δεκαετία περίπου που έσκασε μύτη από το πουθενά το Zombieland; Ναι, ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία. Το υπέροχο Shaun of the Dead μας είχε ανοίξει ξανά την όρεξη για ποιοτικές cult horror κωμωδίες με ζόμπι, και το Zombieland είχε υπέροχο καστ, έξυπνο σενάριο από τους ανθρώπους που αργότερα έγραψαν το Deadpool και συγκρατημένα ευφάνταστη σκηνοθεσία από τον άνθρωπο που φέτος θα μας δώσει το Venom. Γενικά, καλή φάση.

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, έρχεται και το sequel της ταινίας μια ολόκληρη δεκαετία αργότερα. Και μάλιστα, το αρχικό πρωταγωνιστικό καστ των Emma Stone, Woody Harrelson και Jesse Eisenberg έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στο Zombieland 2. Επίσης, επιστρέφει κι ο Ruben Fleischer θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μιας και τελείωσε με το Venom, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος θα υπογράψει το σενάριο.

Στο μεταξύ βέβαια, το Zombieland επιχείρησε δύο φορές να γίνει τηλεοπτική σειρά τα τελευταία χρόνια, με την Sony και την Amazon να μην καταφέρνουν τελικά να προχωρήσουν σε κάτι ολοκληρωμένο το 2011 και το 2013 αντίστοιχα. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι συντελεστές της πρώτης ταινίας κατάφεραν να πετύχουν τα μέγιστα με χολιγουντιανούς όρους τα επόμενα χρόνια, με σκηνοθέτη και σεναριογράφους να προχωρούν σε blockbusters και το πρωταγωνιστικό τρίο να κερδίζει υποψηφιότητες και βραβεία Όσκαρ έκτοτε.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 που θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία, περιμένουμε.

Best of internet