Quantcast

Τέρμα τα αστεία, ο Χοακίν Φίνιξ είναι κι επίσημα πλέον ο νέος Τζόκερ

Και τα γυρίσματα ξεκινάνε γρήγορα-γρήγορα πριν αλλάξει γνώμη

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2018

Έκλεισε φίλοι και φίλες, κι αν ακούσατε πανηγυρισμούς σήμερα το πρωί, τότε δεν ήμασταν εμείς – κάτι άλλο συνέβη, εμείς είμαστε παροιμιωδώς ψύχραιμοι με τέτοια πράγματα. ΛΟΙΠΟΝ, ο Χοακίν Φίνιξ είναι κι επίσημα πλέον ο νέος Τζόκερ.

Οι πρώτες φήμες γι’ αυτό είχαν σκάσει μύτη ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Στο μεταξύ βέβαια, εδώ και κάμποσο καιρό συνέβαινε ένα κουλουβάχατο σχετικά με το τι θα γίνει με το κινηματογραφικό μέλλον του Τζόκερ. Αρχικά έπαιζαν φήμες για μια σόλο ταινία Τζόκερ με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς (του The Hangover) και παραγωγό τον Μάρτιν Σκορσέζεμε τον Τζάρεντ Λέτο πιθανώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά άρχισε να γίνεται εμφανές πως η εν λόγω ταινία θα απομακρυνθεί από την κυρίως αφήγηση του DCEU και η Warner γλυκοκοίταζε τον Λεονάρντιο Ντι Κάπριο για τον ρόλο. Στο μεταξύ, βέβαια, ο εξωγήινος Τόμι Γουαϊζό του The Room έθεσε εαυτόν υποψήφιο για τον ρόλο με ένα audition video που ακόμα βλέπουμε στους εφιάλτες μας μερικά βράδια. Τελικά, τον Ιούνιο επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρχουν δύο ταινίες Τζόκερ: μια στο σύμπαν του Suicide Squad και ένα ανεξάρτητο origin story. 

Αυτές τις μέρες λοιπόν η Warner Bros έδωσε τελικά το πράσινο φως για την ταινία του Φίλιπς και ο Χοακίν Φίνιξ έκλεισε επισήμως ως πρωταγωνιστής στο ρόλο του Τζόκερ. Το σενάριο της ταινίας θα υπογράψει, μαζί με τον Φίλιπς, ο Σκοτ Σίλβερ, ο οποίος έχει καλή προϊστορία ως σεναριογράφος του 8 Mile και του The Fighter, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. OK, όλο αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια Τζόκερ-υπερφόρτωση, αλλά μπορούμε πάντα να αγνοήσουμε την εκδοχή του Λέτο και να ρίξουμε όλα μας τα λεφτά στην ταινία του Φίνιξ. Βασικά, το κάναμε ήδη.

Best of internet