Quantcast

O Ίντρις Έλμπα θα παίζει φάπες με The Rock και Τζέησον Στέηθαμ στο spinoff του Fast and Furious

Το Hobbs & Shaw βρήκε τον κακό του και είναι πολύ καλός

THE NERDSTREAM

6 Ιουλίου 2018

Λοιπόν, το Fast and Furious είναι ένα μεγάλο franchise, κι εμείς έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα είναι η αλήθεια. Ξεκίνησε το 2001 με το The Fast and the Furious και έφτασε έως το 2017 με το The Fate of the Furious, μετρώντας συνολικά 8 ταινίες μέχρι στιγμής με γκάζια, πιστολίδια, φάπες και μεγαλειώδη μπερδέματα.

Τώρα λοιπόν, το franchise θα έχει και το πρώτο του spinoff, μιας και το 2019 ετοιμάζεται να έρθει στις οθόνες μας το Hobbs & Shaw, στο οποίο θα δούμε τον Λουκ Χομπς του Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον και τον Ντέκαρντ Σο του Τζέισον Στέιθαμ που τις πρωτο-έπαιξαν μεταξύ τους στην 7η ταινία, το Furious 7, καταλήγοντας τελικά να γίνουν κολλητάρια στο τέλος της ταινίας και στρώνοντας το έδαφος για μια χωριστή περιπέτεια των δυο τους.

Απ’ το spinoff που θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Λιτς (των Atomic Blonde και Deadpool 2) έλειπε μόνο ένας villain μέχρι στιγμής, κι αυτός αποκαλύφθηκε χτες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety. Ο Ίντρις Έλμπα λοιπόν, που τον αγαπήσαμε στο The Wire και μετέπειτα στο Luther, έπειτα από μια γεμάτη χρονιά πέρυσι με τα The Dark Tower, Thor: Ragnarok και Molly’s Game, θα είναι ο κακός τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι The Rock και Στέηθαμ.

Περιμένουμε λοιπόν μέχρι τον Ιούλιο του 2019 για να δούμε τον Έλμπα σε ένα ακόμα μεγάλο franchise, ελπίζοντας παράλληλα ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να γίνει ο νέος Τζέημς Μποντ της καρδιάς μας.

Best of internet