Quantcast

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Sopranos είναι αυτός που έχει γυρίσει όλες τις αγαπημένες σας σειρές

O Alan Taylor έχει συνδέσει το όνομά του με ολόκληρη τη χρυσή εποχή της αμερικάνικης τηλεόρασης

THE NERDSTREAM

4 Ιουλίου 2018

Θυμάστε πριν από μερικούς μήνες που σας είπαμε ότι έρχεται prequel ταινία του The Sopranos, της πιθανότατα καλύτερης σειράς του πλανήτη; Ε, ακόμα να συνέλθουμε. Δεν ήταν ψέμα λοιπόν, ο δημιουργός της σειράς, David Chase (μαζί με τον σεναριογράφο της, Lawrence Konner), ετοιμάζει πράγματι το The Many Saints of Newark που θα διαδραματίζεται (προφανώς) στο Νιου Τζέρσι των 60s και θα εστιάζει στις σχέσεις μεταξύ των μαύρων και των ιταλικών κοινοτήτων όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα της πόλης.

Αυτό που έλειπε ήταν να μάθουμε ποιος πρόκειται να σκηνοθετήσει την ταινία – μια απορία που μας έλυσε το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheWrap. Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, είναι ο Alan Taylor. Κι αν το όνομα δεν σας θυμίζει κάτι, σκεφτείτε λίγο καλύτερα όλα τα end credits που έχετε δει στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές.

Ο Taylor έχει ταυτίσει το όνομά του με τις περισσότερες σειρές της χρυσής εποχής της αμερικάνικης τηλεόρασης, σκηνοθετώντας εδώ και 30 χρόνια αμέτρητα επεισόδια για σειρές σαν τις Homicide, Oz, West Wing, Six Feet Under, Carnivale, Deadwood, Lost, Mad Men, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Electric Dreams και, φυσικά, The Sopranos. Βέβαια, πριν από λίγα χρόνια προσπάθησε να κάνει ένα απονενοημένο πέρασμα προς τον χολιγουντιανό blockbuster κινηματογράφο με τις ισχυρές πατάτες Thor: The Dark World και Terminator: Genisys, αλλά του το συγχωρούμε λόγω υπερβολικά έντιμου πρότερου βίου.

Μιας και η ταινία θα διαδραματίζεται στα 60s, δεν θα έχουμε Τόνι Σοπράνο (με την απουσία του Τζέιμς Γκαντολφίνι από τον κόσμο ακόμα να μας γεμίζει με θλίψη), αλλά θα έχουμε τους γονείς του και τον θείο του, Τζούνιορ. Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες ως προς το πότε πρόκειται να αρχίσει η παραγωγή του The Many Saints of Newark, αλλά ελπίζουμε η New Line Cinema να λυπηθεί τα αισθήματά μας και να μην μας αναγκάσει να περιμένουμε καμιά πενταετία μέχρι να το δούμε.

Best of internet