Quantcast

Ετοιμάζεται νέα ταινία Στίβεν Κινγκ από τους σεναριογράφους του «A Quiet Place»

Θα βασιστεί στο διήγημα The Boogeyman από την συλλογή Νυχτερινή Βάρδια

THE NERDSTREAM

28 Ιουνίου 2018

Ούτε δυο βδομάδες δεν πρόλαβαν να περάσουν από τη μέρα που σας λέγαμε ότι έρχεται το remake του κλασικού καλτ Pet Sematary και ήδη έχουμε την ανακοίνωση άααλλης μιας ταινίας βασισμένης στο έργο του συγγραφέα/studio Στίβεν Κινγκ. Αυτήν την φορά σειρά παίρνει το διήγημα The Boogeyman που αρχικά δημοσιεύτηκε το 1973 και ξανά το 1978 στην συλλογή διηγημάτων του Κινγκ με τίτλο «Νυχτερινή Βάρδια».

Η ιδιαιτερότητα αυτής της ταινίας, βέβαια, είναι το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι της θα είναι οι Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς, δηλαδή οι άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για το φετινό A Quiet Place, το οποίο μπήκε εύκολα στη λίστα με τις αγαπημένες μας horror ταινίες των τελευταίων χρόνων. Καθώς λοιπόν το A Quiet Place ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό του κινηματογραφικό σύμπαν (γιατί τίποτα δεν γλιτώνει από αυτήν τη φάση πλέον), οι σεναριογράφοι της ταινίας ετοιμάζονται με τη σειρά τους να δουλέψουν πάνω στον κόσμο του Κινγκ με την εταιρία παραγωγής 21 Laps, η οποία είναι υπεύθυνη για το Stranger Things.

Το The Boogeyman (O Mπαμπούλας, ελληνιστί) είναι μια από τις πιο σκοτεινές ιστορίες τρόμου της πρώτης περιόδου του Στίβεν Κινγκ, μιας και διαδραματίζεται σε ένα γραφείο ψυχιάτρου όπου ένας πατέρας περιγράφει τις δολοφονίες των μικρών παιδιών του – οι οποίες βέβαια σχετίζονται με μια μυστήρια οντότητα που τα τρομοκρατούσα.

Best of internet