Quantcast

Ετοιμαστείτε για Σατανισμό και Γάτες, έρχεται το remake του Pet Sematary του Στίβεν Κινγκ

Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τη νέα ταινία

THE NERDSTREAM

19 Ιουνίου 2018

Πολλές φορές έχουμε δει βιβλία του Στίβεν Κινγκ στη μεγάλη οθόνη. Πάρα πολλές, για την ακρίβεια. Ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένας από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς συγγραφείς του 20ού αιώνα, είναι ένα κινηματογραφικό στούντιο από μόνος του. Πέρα από τα αριστουργήματα που μας έχει χαρίσει η πένα του Κινγκ στη μεγάλη οθόνη (ξέρετε όλοι ποια είναι), ως γνωστόν πολλές από τις μεταφορές του στα 80s πήγαν το cult horror στοιχείο στα άκρα. Μιλάμε φυσικά για ταινίες όπως τα Children of the Corn (και τα αμέτρητά του sequel), Firestarter, Silver Bullet, Graveyard Shift, Sleepwalkers και άλλα.

Ανάμεσα σ’ αυτά, βέβαια, ξεχωρίζει η περίπτωση του Pet Sematary. Λίγα χρόνια μετά το ομώνυμο μυθιστόρημα του Κινγκ το 1983, αρχικά επιχειρεί να το μεταφέρει στο σινεμά ο μεγάλος μάστορας του τρόμου George A. Romero, αλλά τελικά αναλαμβάνει στη θέση του η Mary Lambert, με τον ίδιο τον Κινγκ μάλιστα να υπογράφει το σενάριο της ταινίας – κάτι που είχε ξανακάνει ήδη πρόσφατα το 1986 γράφοντας και σκηνοθετώντας το Maximum Overdrive, το οποίο, εχμ, δεν ήταν και πολύ καλό.

Τώρα, λοιπόν, το ντουέτο των Dennis Widmyer και Kevin Kolsch που είχαν φτιάξει το τίμιο horror Starry Eyes του 2014, ανέλαβαν να ετοιμάσουν το remake του Pet Sematary για λογαριασμό της Paramount. Με την παραπάνω φωτογραφία στο Twitter, χτες ανακοίνωσαν την έναρξη των γυρισμάτων για την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι  Jason Clarke και Amy Seimetz, και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2019. Και παράλληλα, βέβαια, ήδη περιμένουμε το τηλεοπτικό Castle Rock φέτος το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, για να μην ξεχνιόμαστε, πάμε άλλη μία των ύμνο των Ramones από την πρώτη ταινία:

Best of internet