Quantcast

O Τζάρεντ Λέτο θα έχει σόλο ταινία Τζόκερ και κανείς δεν ξέρει ακριβώς αν αυτό είναι καλό ή κακό

Ακόμα ελπίζουμε σε Χοακίν Φίνιξ και Τόμι Γουαϊζό πάντως

THE NERDSTREAM

6 Ιουνίου 2018

Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά η φάση της κινηματογραφικής DC με τον Τζόκερ έχει μπουρδελευτεί ελαφρώς τους τελευταίους μήνες. Ο πάντα καλοπροαίρετος και ευγενέστατος χαρακτήρας έκανε την επανεμφάνισή του στο Suicide Squad με την μορφή του Τζάρεντ Λέτο. Δεν ήταν καλός, αλλά τουλάχιστον εμφανίστηκε τόσο λίγο που δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη για την αποτυχία της ταινίας.

Έπειτα, λοιπόν, άρχισαν να ακούγονται οι φήμες για μια σόλο ταινία Τζόκερ με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς (του The Hangover) και παραγωγό τον Μάρτιν Σκορσέζε, με τον Λέτο πιθανώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά βέβαια, άρχισε να γίνεται εμφανές πως η εν λόγω ταινία θα απομακρυνθεί από την κυρίως αφήγηση του DCEU και η Warner γλυκοκοίταζε τον Λεονάρντιο Ντι Κάπριο για τον ρόλο. Και, όχι, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ γιατί τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε πως ο Χοακίν Φίνιξ είναι κοντά στο να συμφωνήσει να εμφανιστεί ως Τζόκερ – γεγονός που ομολογουμένως προκάλεσε έναν πλήρως δικαιολογημένο ενθουσιασμό. Στο μεταξύ, βέβαια, ο εξωγήινος Τόμι Γουαϊζό του The Room έθεσε εαυτόν υποψήφιο για τον ρόλο με ένα audition video που ακόμα βλέπουμε στους εφιάλτες μας μερικά βράδια.

Ε, τώρα ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το πράγμα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, επιβεβαιώνεται ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές ταινίες: μια στο σύμπαν του Suicide Squad και ένα ανεξάρτητο origin story. Όσον αφορά το πρώτο, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι ο Τζάρεντ Λέτο θα επιστρέψει ως Τζόκερ και μάλιστα θα έχει και θέση παραγωγού στην ταινία, η οποία θα μπει σε τροχιά προετοιμασίας μετά το Bird of Prey, δηλαδή την σόλο ταινία της Χάρλεϊ Κουίν με την Μάργκο Ρόμπι. Και ναι, είναι πλέον σαφές πως η DC δοκιμάζει ταυτόχρονα τα πάντα προς όλες τις κατευθύνσεις μπας και καταφέρει να σταυρώσει μια καλή ταινία στην μετά-Νόλαν εποχή.

Best of internet