Quantcast

Η Log Lady του Twin Peaks θα αποκτήσει δικό της ντοκιμαντέρ γιατί το αξίζει

H Catherine Coulson θα είναι το θέμα της νέας ταινίας του Richard Green, με τις ευλογίες του David Lynch

THE NERDSTREAM

18 Μαΐου 2018

Αν έχετε δει και αγαπήσει το Twin Peaks, δηλαδή την θρυλική σειρά του David Lynch που έκανε την τηλεόραση άνω-κάτω και την γύρισε μέσα-έξω, τότε είναι περιττό να πούμε περισσότερα. Ξέρετε την Margaret Lanterman, ξέρετε το κούτσουρό της, ξέρετε γιατί την λατρεύουμε τόσο μα τόσο πολύ. Ειδικά δε αν παρακολουθήσατε και την επιστροφή της σειράς πέρυσι, τότε ξέρετε ότι τα φήλινγκς είναι πολύ ισχυρά όταν μιλάμε για την Log Lady.

Η Catherine Coulson, δηλαδή η ηθοποιός που υποδύθηκε την Log Lady και έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015, πρωτογνωρίστηκε με τον David Lynch στις αρχές τις δεκαετίας του ’70. Όντως φίλοι και συνεργάτες, η Coulson εργάστηκε στην παραγωγή του Eraserhead και έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην οθόνη στο μικρού μήκους The Amputee του Lynch το 1974. Παράλληλα με την υποκριτική πορεία της στο θέατρο, η Coulson έγινε η αγαπημένη μας Log Lady κατά τις πρώτες δύο σεζόν του Twin Peaks το 1990-1991, ενώ αργότερα επανέλαβε τον ρόλο στο Twin Peaks: Fire Walk With Me και το Twin Peaks: The Return – ενώ έκανε και επιλεγμένες guest εμφανίσεις στην τηλεόραση σε σειρές σαν τα Portlandia και Psych.

Σύμφωνα με το χτεσινό ρεπορτάζ του IndieWire λοιπόν, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Richard Green (γνωστός κυρίως για τους ρόλους του στο Mullholand Drive και το τηλεοπτικό The West Wing) ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για την Catherine Coulson και τον ρόλο της ως Log Lady. Ο τίτλος του θα είναι I Know Catherine, The Log Lady κι ο Green έβαλε μπροστά ένα Kickstarter για να μαζέψει λεφτά και να ξεκινήσει την παραγωγή.

Φυσικά, από το πρότζεκτ δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο David Lynch, ο οποίος έχει δώσει τις ευλογίες του στον Green και βέβαια θα μιλήσει εκτενώς μπροστά στην κάμερα για την Coulson και την πολυετή σχέση του μαζί της. Για την ιστορία, η Coulson έφυγε από την ζωή μόλις τέσσερις μέρες αφού ολοκλήρωσε τις σκηνές της για την περσινή επιστροφή του Twin Peaks, γεγονός που κάνει την παρουσία της στην σειρά ακόμα πιο συγκινητική απ’ ό,τι ήταν.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το κούτσουρό της έχει κάτι να μας πει:

Best of internet