Quantcast

Bohemian Rhapsody: Όλα όσα ξέρουμε για την επερχόμενη ταινία του Freddie Mercury και των Queen

Πέρα απ’ το ότι θα κλείσουν τα λαρύγγια μας να τραγουδάμε

THE NERDSTREAM

16 Μαΐου 2018

Να, αυτή είναι μια ταινία που περιμένουμε πώς και πώς, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο Bohemian Rhapsody, δηλαδή την βιογραφική ταινία που πρόκειται να αναπαραστήσει κινηματογραφικά την ιστορία του Freddie Mercury και των Queen. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται Remi Malek, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του στη σειρά Mr. Robot, αλλά και για την παρουσία του στις ταινίες The Master, Ain’t Them Bodies Saints και Short Termn 12. Βέβαια το να παίξεις τον Freddie Mercury δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα, όπως είναι αυτονόητο, ενώ δίπλα του θα εμφανιστούν επίσης οι Lucy Boynton, Ben Hardy, Gwilym Lee, Aidan Gillen και Tom Hollander, μεταξύ άλλων.

Μπορεί, λοιπόν, η πρεμιέρα του Bohemian Rhapsody να απέχει κάμποσους μήνες ακόμα (οι μέχρι στιγμής γνωστές ημερομηνίες είναι 24 Οκτωβρίου για την Αγγλία και 2 Νοεμβρίου για την Αμερική), αλλά η ταινία ήδη μας έχει χαρίσει κάμποσους λόγους να είμαστε τόσο αισιόδοξοι όσο και ανυπόμονοι. Έτσι, μαζέψαμε τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Bohemian Rhapsody.

Ποια περίοδο θα καλύπτει η ταινία;

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες και το διαφημιστικό υλικό, το Bohemian Rhapsody θα ξεκινάει από την δημιουργία των Queen στο Λονδίνο το 1970 και θα φτάνει έως και την θρυλική συναυλία τους στο Live Aid το 1985, καλύπτοντας την μουσική πορεία του συγκροτήματος και την προσωπική ιστορία του Mercury αυτά τα 15 χρόνια.

Άλλαξε σκηνοθέτη λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα

ΟΚ, αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι βέβαια. Η ιστορία είναι ότι ο Bryan Singer, υπεύθυνος για το Usual Suspects, το Apt Pupil και τα περισσότερα X-Men, εξαφανιζόταν απροειδοποίητα από τα γυρίσματα, δεν τον έβρισκε κανείς, πλακωνόταν με το καστ και το συνεργείο – τέτοια πράγματα, όμορφα. Έπειτα στην θέση του προσλήφθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Dexter Fletcher, ο οποίος και ολοκλήρωσε εν τέλει την ταινία.

Τη μουσική την ανέλαβαν οι ίδιοι οι Queen

Συγκεκριμένα, οι Brian May και Roger Taylor, δηλαδή ο κιθαρίστας κι ο ντράμερ του συγκροτήματος, ανέλαβαν τον ρόλο των μουσικών παραγωγών για το Bohemian Rhapsody. Επίσης, η αδιανόητη φωνή του Mercury θα αναδημιουργηθεί με την βοήθεια πραγματικών ηχογραφήσεων, την φωνή του Remi Malek και έναν «φωνητικό σωσία» του θρυλικού τραγουδιστή.

Οι πρώτες εικόνες του Malek ως Mercury ήταν καταπληκτικές

Απλά τσεκάρετε:

Couldn't help myself and had to post this iPhone pic

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Η πρώτη επίσημη αφίσα ήταν όσο fabulous πρέπει

Πολύ δηλαδή:

Το πρώτο trailer εκτόξευσε τον ενθουσιασμό μας σε δυσθεώρητα ύψη

Κυκλοφόρησε χτες και δε μπορούμε να σταματήσουμε να τραγουδάμε όλη μέρα:

Μπορείς να ακούσεις την φωνή σου στην ταινία

Αρκεί να τραγουδήσεις το Bohemian Rhapsody, αν έχεις τα κότσια φυσικά.

 

Best of internet