Quantcast

Όλα τα promo βίντεο του Deadpool 2 μαζεμένα για να μπετώσετε με την ησυχία σας

Αρχίζει η προετοιμασία για την τελική βδομάδα πριν την επιστροφή του Deadpool

THE NERDSTREAM

14 Μαΐου 2018

Ίσως, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι – αν θέλετε – γκώσαμε λίγο με τα promo βίντεο από το Deadpool 2 με τον Ryan Reynolds που έρχεται την επόμενη Πέμπτη 17 Μαΐου. Δεν είναι ότι δεν τα διασκεδάζουμε. Τα διασκεδάζουμε. Τα προβλήματα είναι δύο, όμως. Πρώτον, όχι έχουμε χάσει το μέτρημα. Και δεύτερον, ότι αν η ταινία τύχει και δεν είναι καλή τότε θα μιλάμε για την πιο μεγάλη έκρηξη λαϊκής οργής στην σύγχρονη καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπινου είδους.

Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, όλους αυτούς του μήνες έχουμε δει τον Deadpool να κάνει τα πάντα. Να ζωγραφίζει σαν τον Bob Ross. Να λούζεται από σφαίρες. Να τραγουδάει με την Σελίν Ντιόν. Να κάνει photobombing στον Χιου Τζάκμαν. Να τοποθετείται για τη Eurovision (!). Να ζητάει συγνώμη από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σίγουρα, το γεγονός ότι ο Reynolds αγαπάει τόσο πολύ τον ρόλο του ως Deadpool είναι συγκινητικό και, εξίσου σίγουρα, θα προτιμούσαμε το sequel να λεγόταν τελικά όντως Untitled Deadpool Sequel παρά Deadpool 2.

Μιας και οι μέρες σιγά σιγά πλησιάζουν κι επειδή είμαστε βέβαιοι ότι θέλετε να πάρετε μια ακόμα δυνατή τζούρα Deadpool πριν σύρετε το κουφάρι σας μέχρι την κοντινότερη κινηματογραφική αίθουσα προκειμένου να νιώσετε ξανά 16 χρονών από το πολύ χαχανητό, μαζέψαμε εδώ όλα όλα όλα τα promo βίντεο από το Deadpool 2, εκτός απ’ αυτά που ξεχάσαμε γιατί είναι πάρα πολλά ρε γαμώτο.

152

Αυτό με τον Bob Ross

65

Αυτό με τον David Beckham

57

Αυτό με τη Eurovision

38

Αυτό με τον τηλεφωνικό θάλαμο

35

Αυτό με την Σελίν Ντιόν

27

Αυτό με τον Hugh Jackman

17

Αυτό με την ροζ στολή

15

Αυτό που συναντάει τον Cable

15

Αυτό με την Αυστραλία

12

Αυτό με τα βραζιλιάνικα tattoo (;)

10

Αυτό με τον μικρό Deadpool

Best of internet