Quantcast

The Predator: Πρώτο trailer και νέες εικόνες από την επιστροφή του Κυνηγού

Κοντεύει η ώρα για την ταινία του Shane Black που ελπίζει να ξαναβάλει το franchise στον ίσιο δρόμο

THE NERDSTREAM

11 Μαΐου 2018

Το ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ, και όχι Πρηντέητορ όπως λέγαμε μικροί (γιατί προφανώς ακούγεται καλύτερο), είναι ένα franchise που χρειάζεται διάσωση αν είναι να συνεχίσει να υπάρχει. Κι αυτό γιατί, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς αγαπητοί φίλοι, οι ταινίες Predator χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Πρώτον, τις ταινιάρες. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μόνο μία ταινία κι αυτή είναι προφανώς το πρώτο Predator του 1987. Δεύτερον, τις ταινίες που είναι απλώς ΟΚ, στα όρια της αξιοπρέπειας δηλαδη. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει δύο ταινίες, δηλαδή το Predator 2 και το Predators. Τρίτον, τις ταινίες που αποτελούν ανίερες προσπάθειες να συνεχιστεί η μυθολογία του Κυνηγού μετά την αλλαγή της χιλιετίας. Οι τυχεροί δεν θυμούνται καν τι έγινε στα Alien vs. Predator, ενώ οι άτυχοι προσπαθούν ακόμα να ξεχάσουν.

Έτσι, λοιπόν, όταν ανακοινώθηκε ότι το νέο The Predator θα έχει για σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον Shane Black, οι ελπίδες μας για μια αξιοπρεπή επιστροφή του Κυνηγού αναπτερώθηκαν σε σημαντικό βαθμό. Γιατί όλο αυτό; Γιατί ο Shane Black είναι ο άνθρωπος που έγραψε τα πρώτα δύο Lethal Weapon, το The Monster Squad και τις κλάσικ 90s action περιπέτειες The Last Boy Scout, Last Action Hero και The Long Kiss Goodnight. Παράλληλα, το 2005 έκανε μια τρομερή επιστροφή γράφοντας και σκηνοθετώντας το εκπληκτικό Kiss Kiss Bang Bang και συνέχισε με το καλούτσικο Iron Man 3 και το απολαυστικότατο The Nice Guys. Φυσικά, εννοείται πως θα περιμένουμε το The Predator να έχει τουλάχιστον μία χριστουγεννιάτικη σκηνή.

Και τώρα έχουμε μια σειρά από εξελίξεις για την επερχόμενη ταινία όπου οι Predators επιστρέφουν στη γη μετά από μια μαλακία ενός πιτσιρικά και τώρα ένα κρου από στρατιώτες και λοιπούς ήρωες αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα αναβαθμισμένα φονικά όντα. Χτες είχαμε το πρώτο teaser trailer, ενώ παράλληλα το Empire έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα αποκλειστική φωτογραφία με το γλυκύτατο τζιβάτο πλάσμα εν δράσει.

Δείτε λοιπόν το trailer και αναμείνατε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες.

Best of internet