Quantcast

Είναι επίσημο, οι Κιάνου Ρηβς και Άλεξ Γουίντερ επιστρέφουν για το Bill and Ted 3

Most excellent τα νέα για το υπέροχο δίδυμο παρταλιών

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2018

Αυτά είναι μερικά εξαιρετικά νέα, αγαπητοί φίλοι και φίλες, αφού το δίδυμο των Θίοντορ «Τεντ» Λόγκαν και Γουίλιαμ «Μπιλ» Πρέστον έκλεισε τελικά εισιτήριο επιστροφής για τις κινηματογραφικές αίθουσες 27 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του, Bill & Ted’s Bogus Journey. Συνήθως είμαστε επί της αρχής επιφυλακτικοί απέναντι σε όλο αυτό το κύμα remakes/sequels/reboot που έχει πάρει αμπάριζα το Χόλιγουντ, αλλά εδώ πραγματικά θέλουμε σαν τρελοί να δούμε ξανά τον Κιάνου Ριβς και τον Άλεξ Γουίντερ να κρετινίζονται με τον υπέροχο τρόπο τους κάνοντας air-guitaring και λέγοντας WHOA.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, ο επίσημος τίτλος της νέας περιπέτειάς τους θα είναι Bill & Ted Face the Music. Το σενάριο θα γραφτεί και πάλι από τους δημιουργούς του franchise, Κρις Μάθεσον και Εντ Σόλομον, ενώ στην σκηνοθετική καρέκλα θα βρίσκεται ο Ντιν Πάρισοτ, ο οποίος στο παρελθόν έχει γυρίσει μεταξύ άλλων και το αγαπημένο Glalaxy Quest.

Σύμφωνα με το χτεσινό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η πλοκή της νέας ταινίας θα ακολουθεί τους δύο μεσήλικες και οικογενειάρχες πλέον Bill και Ted, οι οποίοι θέλουν ακόμα διακαώς να γράψουν το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών. Καθώς λοιπόν έχουν χάσει πλέον την έμπνευσή τους, ένας επισκέπτης από το μέλλον τους ενημερώνει πως μόνο αυτοί και η μουσική τους έχουν την δυνατότητα να σώσουν το σύμπαν που, για κάποιο λόγο, κινδυνεύει. Και κάπως έτσι ξεκινάει η νέα τους περιπέτεια στο χρόνο.

Ακούγεται τέλειο, ναι, και το Bill & Ted Face the Music βρίσκεται ήδη στην διαδικασία του pre-production, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν όταν με το καλό ο Κιάνου Ρηβς ξεμπερδέχει με το John Wick 3.

Best of internet