Quantcast

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι πιο creepy από ποτέ στο «Dark Crimes» του Αλέξανδρου Αβρανά

Έχουμε το πρώτο trailer και την επίσημη αφίσα της ταινίας

THE NERDSTREAM

13 Απριλίου 2018

Εντάξει, όχι ότι του είναι και τρομερά δύσκολο να γίνει creepy βέβαια, δεδομένης της ψυχεδελικά νιχιλιστικής τροπής που έχει πάρει η δημόσια εικόνα του τον τελευταίο καιρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μια χαρά μας φαίνεται ο Τζιμ Κάρεϊ σε έναν κινηματογραφικό ρόλο εμμονικού παρανοϊκού ντετέκτιβ που προσπαθεί να διαλευκάνει ένα μυστηριώδες ερωτικό έγκλημα.

Κάπως έτσι εμφανίζεται ο Κάρεϊ στο trailer του Dark Crimes, το οποίο έσκασε μύτη αυτές τις μέρες στον μαγικό κόσμο του ιντερνέτ. Η αγγλόφωνη ταινία γυρίστηκε από τον Αλέξανδρο Αβρανά (σκηνοθέτη του Miss Violence μεταξύ άλλων) το 2016 στην Πολωνία και έκανε την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς στο Φεστιβάλ της Βαρσοβίας. Μαζί με τον Τζιμ Κάρεϊ πρωταγωνιστούν επίσης η Αγκάτα Κουλέζκα (γνωστή κυρίως από το Ida του 2013) και η Σαρλότ Γκενσμπούργκ.

Μπορεί, λοιπόν, να έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την πρώτη προβολή του Dark Crimes, αλλά η ταινία κατάφερε πλέον να αποκτήσει διανομή στις ΗΠΑ – τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες όσο και στο δορυφορικό δίκτυο DirectTV (στις 18 Μαΐου και 19 Απριλίου αντίστοιχα). Μέχρι να την δούμε κι εμείς και να κρίνουμε ιδίοις όμμασι, τσεκάρετε το trailer και την αφίσα της ταινίας.

Best of internet