Quantcast

Το «It 2» ξεκινάει σιγά σιγά γυρίσματα κι η Τζέσικα Τσαστέιν είναι επίσημα πια πρωταγωνίστρια

Τζέιμς ΜακΑβόι και Μπιλ Χέιντερ βρίσκονται επίσης σε συνομιλίες

THE NERDSTREAM

13 Απριλίου 2018

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά πέρυσι (το σωτήριο έτος 2017) το It έκανε έναν άνευ προηγουμένου πάταγο. Η δεύτερη μεταφορά του ομώνυμου best-seller μυθιστορήματος του αγαπημένου μας λαϊκού συγγραφέα Στίβεν Κινγκ (μετά την μίνι-σειρά του 1990) έγινε πολύ γρήγορα η πιο πετυχημένη ταινία από έργο του Κινγκ, το πιο πετυχημένο horror φιλμ όλων των εποχών κι η τρίτη πιο πετυχημένη R-rated έβερ, μετά τα Deadpool και The Matrix Reloaded. Επίσης, ήταν μια χαρά ταινία.

Από χτες, λοιπόν, τα νέα για το sequel του It, το οποίο θα διαδραματίζεται στην σημερινή εποχή (μιας και η πρώτη ταινία είχε σαν setting τα 80s), έχουν σκάσει μύτη με κατακλυσμιαίο ρυθμό. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του IndieWire, το It: Chapter 2, όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, ξεκινάει τα γυρίσματα μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο, μιας και το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Σκηνοθέτης θα είναι και πάλι ο Andrés Muschietti, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Gary Dauberman, δηλαδή ένας εκ των τριών σεναριογράφων της πρώτης ταινίας.

Εκτός αυτού, όμως, χτες μάθαμε επίσης ότι η Τζέσικα Τζαστέιν (βλέπε The Help, Take Shelter, Zero Dark Thirty, Interstellar και Molly’s Game μεταξύ άλλων) επιβεβαιώθηκε πλέον κι επίσημα ως πρωταγωνίστρια του sequel, μιας και το όνομά της είχε ακουστεί αρκετό καιρό τώρα ως το επικρατέστερο για τον ρόλο της ενήλικης Bev Marsh. Παράλληλα, ανάμεσα στα υπόλοιπους ηθοποιούς που βρίσκονται σε συνομιλίας για τους ενήλικους ανδρικούς ρόλους του Losers’ Club είναι πλέον οι Τζέιμς ΜακΑβόι (δηλαδή ο Xavier των X-Men) και Μπιλ Χέιντερ (ο αγαπημένος κωμικός του SNL που πλέον πρωταγωνιστεί στο υπέροχο Barry), σύμφωνα με το χτεσινό σχετικό δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Μπορεί να χρειάζεται να περιμένουμε πολύ ακόμα για το It 2, το οποίο θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά η αλήθεια είναι πως το καστ προσεγγίζει την τελειότητα μέχρι στιγμής.

Best of internet