Quantcast

Το επόμενο πρότζεκτ του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα είναι κάτι μεταξύ Halloween και Εξορκιστή

Ο οσκαρικός πλέον δημιουργός θα είναι παραγωγός στο Antlers του Scott Cooper

THE NERDSTREAM

10 Απριλίου 2018

Μετά τον θρίαμβο του The Shape of Water (που εμάς μας άρεσε πάρα πολύ by the way) στα φετινά Όσκαρ, ήταν προφανές ότι ο αγαπημένος Μεξικανός δημιουργός Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα αξιοποιούσε στο έπακρον την κεκτημένη ταχύτητα της ταινίας προκειμένου να βάλει μπροστά τα επόμενα πρότζεκτ του. Ήδη την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε το ντηλ που έκανε με την Fox Searchlight για μια σειρά από horror, fantasy και sci-fi ταινίες που θα επιμεληθεί ο Ντελ Τόρο ως παραγωγός, σκηνοθέτης ή σεναριογράφος (ή και όλα μαζί).

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, η πρώτη από αυτές οι ταινίες θα είναι το Antlers. Τι είναι το Antlers, ακούμε ήδη να ρωτάτε. Το Antlers είναι η επόμενη ταινία του Scott Cooper, τον οποίο επέλεξε ως σκηνοθέτη ο ίδιος ο Ντελ Τόρο. Βάσει των όσων ξέρουμε μέχρι τώρα, θα είναι ένα φιλμ υπερφυσικού τρόμου σε σενάριο των Henry Chaisson και Nick Antosca (δημιουργού του Channel Zero), το οποίο θα εστιάζει στην ιστορία μιας δασκάλας δημοτικού που ανακαλύπτει πως ένας απ’ τους μαθητές της κρύβει ένα ιδιαιτέρως σκοτεινό μυστικό.

Χτες ο Cooper (ο οποίος στο παρελθόν έχει γυρίσει ταινίες φουλ διαφορετικές μεταξύ τους σαν το Crazy Heart, το Out of the Furnace και το Black Mass) μίλησε με το Collider και αναφέρθηκε στο πως οραματίζονται το Antlers μαζί με τον Ντελ Τόρο. Έτσι, λοιπόν, αποκάλυψε πως οι βασικές επιρροές και πηγές έμπνευσης για την ταινία θα ξεκινάνε από τον Εξορκιστή του Γουίλιαμ Φρίντκιν, θα περνούν από το Halloween του Τζον Κάρπεντερ και θα φτάνουν μέχρι το Stalker του Αντρέι Ταρκόσφσκι.

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Antlers στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά μπορούμε να πούμε με αρκετή σιγουριά ότι ακούγεται ψηστικότατο και προτείνουμε πλέον σε κάθε χολιγουντιανό στούντιο να δίνει λευκή επιταγή στον Ντελ Τόρο για τις επόμενες παραγωγές του.

Best of internet