Quantcast

Σταματήστε ό,τι κάνετε, έρχεται prequel ταινία των Sopranos

Θα γίνει ο λεγόμενος χαμός

THE NERDSTREAM

9 Μαρτίου 2018

Αρχικά, δώστε μας μισό λεπτό να συνέλθουμε. ΟΚ, συνήλθαμε, λίγο. Παπάρια συνήλθαμε δηλαδή, αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες, γιατί το να μαθαίνεις ότι ετοιμάζεται prequel ταινία για την ίσως-καλύτερη-σειρά-του-πλανήτη δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση – και κυρίως δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αναμενόμενο.

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Χτες το Deadline δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο δημιουργός του The Sopranos, David Chase, μαζί με τον σεναριογράφο της σειράς (αλλά και του επίσης εξαιρετικού Boardwalk Empire), Lawrence Konner, είχαν ένα σενάριο για μια prequel ταινία, το οποίο αγοράστηκε τελικά και θα μπει μπροστά από τη New Line Cinema της Warner.

Το The Many Saints of Newark, όπως είναι μέχρι στιγμής ο τίτλος του project, θα διαδραματίζεται (προφανώς) στο Νιου Τζέρσι των 60s και θα εστιάζει στις σχέσεις μεταξύ των μαύρων και των ιταλικών κοινοτήτων όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα της πόλης. Βέβαια, αυτό που περιμένουμε πώς και πώς είναι η εμφάνιση χαρακτήρων της σειράς σε νεότερη εκδοχή, όπως οι γονείς του Tony Soprano και ο θείος του, Junior.

O Chase πέρα από σεναριογράφος θα έχει και ρόλο παραγωγού, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Warner, Toby Emmerich, θα εμπλακεί και στην διαδικασία επιλογής σκηνοθέτη. Ακόμα δεν ξέρουμε βέβαια πότε θα κυκλοφ

Best of internet