Quantcast

Ο Μάικλ Φασμπέντερ σκοπεύει να τερματίσει την 80ίλα στο sequel του Kung Fury

Δίπλα στον μεγάλο διδάξαντα Ντέιβιντ Χάσελχοφ

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2018

Ήταν το μακρινό και ξεχασμένο πια καλοκαίρι του 2015, που ακόμα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές, όταν ξαφνικά έσκασε μύτη από το πουθενά στο YouTube το μικρό θαύμα που λέγεται Kung Fury. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Βασικά, ήταν σαν το internet να είχε πάρει τόσα στεροειδή που μετατράπηκε από μόνο του στο απόλυτο cult νοσταλγικό βίντεο των 80s, τραβώντας αυτήν την νοσταλγία στις ακραίες τις συνέπειες.  Kung fu ακροβατικά, μπάτσοι του Miami, δεινόσαυροι με μάτια laser, εγκληματικά arcade robot, vikings με γκάνια, κυνηγητό με τον Χίτλερ, synthwave μουσικές και φυσικά η φωνή του Ντέιβιντ Χάσελχοφ ως Hoff 9000.

Το Kung Fury το είχε φτιάξει ο David Sandberg (ο οποίος πρωταγωνιστούσε κιόλας), εν μέρει μέσω χρηματοδότησης από το Kickstarter, και είχε διάρκεια 30 εξωπραγματικών λεπτών. Τώρα όμως ήρθε επιτέλους η ώρα του να μετατραπεί σε ταινία μεγάλου μήκους με παρα-χολιγουντιανές προδιαγραφές. Ήδη ο Χάσελχοφ είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στο πρότζεκτ, αλλά τα μεγάλα νέα ότι στο sequel θα πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender, δηλαδή ο άνθρωπος με τον οποίο είναι ερωτευμένος ο μισός πλανήτης ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και πολλά ακόμα για την ταινία, και σίγουρα δεν έχουμε ιδέα πότε θα φτάσει στις οθόνες ή τις αίθουσες. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε φυσικά να ξαναδείτε το πρώτο Kung Fury – και να προσδεθείτε καλά αν είναι η πρώτη σας φορά.

Best of internet