Quantcast

Ο John Cena προορίζεται να γίνει ο Duke Nukem της μεγάλης οθόνης

Η Paramount σχεδιάζει να φέρει τον υπέρτατο μάτσο ήρωα στις αίθουσες και ο πρώην παλαιστής είναι ο εκλεκτός

THE NERDSTREAM

26 Ιανουαρίου 2018

Ένα από τα πιο κλασσικά (και εξωφρενικά) shooters όλων των εποχών πρόκειται να γίνει ταινία και ο John Cena είναι έτοιμος να μπει στο πετσί του politically incorrect ήρωα που γαζώνει εξωγήινους. O πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός συζητά αυτή τη στιγμή με την Paramount τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής σε μια μεταφορά του Duke Nukem στη μεγάλη οθόνη, σε κάτι που θα είναι σίγουρα ένα εξωφρενικό υπερθέαμα.

Παραγωγός θα είναι η Platinum Dunes, η εταιρεία των Michael Bay, Andrew Form και Brad Fuller. Μέχρι στιγμής δεν έχει στρατολογηθεί σκηνοθέτης, ενώ σύμφωνα με τις αναφορές σύντομα θα ξεκινήσει η αναζήτηση σεναριογράφου, ο οποίος θα πλάσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή που προορίζεται για τον Cena.

 

 

H σειρά παιχνιδιών Duke Nukem αφηγείται τις υπερμάτσο περιπέτειες του ομώνυμου πρωταγωνιστή, ο οποίος μοιάζει πολύ και με καρικατούρα άλλων action πρωταγωνιστών, καθώς συμπυκνώνει κάθε δυνατό κλισέ του είδους. Ο Duke με το πούρο στο στόμα έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1991 με την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού και από τότε πολεμάει ακούραστος εξωγήινους για να σώσει τη Γη.

Η Platinum Dunes είναι η εταιρεία που βρίσκεται επίσης πίσω από τα θρίλερ Purge. O δε Cena έχει πολύ καλές σχέσεις με την Paramount, καθώς έχει εμφανιστεί στο Daddy’s Home 2, ενώ πρόκειται να παίξει και στο spinoff των Transformers που λέγεται Bumblebee, στο οποίο επίσης θα είναι παραγωγός ο Bay.

 

(πηγή)

Best of internet