Quantcast

Ένα νησί με γαμάτους εξόριστους σκύλους είναι η νέα ταινία του Γουες Άντερσον

Το trailer του Isle Of Dogs μας προετοιμάζει για ένα ακόμα πανέμορφο stop motion animation, από τον δημιουργό του Fantastic Mr. Fox

Κορίνα Πετρίδη

22 Σεπτεμβρίου 2017

Μόλις χθες κυκλοφόρησε το trailer για την καινούργια ταινία του Wes Anderson, του σκηνοθέτη του The Grand Budapest Hotel και του The Moonrise Kingdom, που αναμένεται να προβληθεί το στην Αμερική το Μάρτιο του 2018.  Πρόκειται για τη δεύτερη stop motion animated ταινία του, μετά το Fantastic Mr Fox, για την οποία μάλιστα ο σκηνοθέτης είχε κερδίσει μία οσκαρική υποψηφιότητα στην κατηγορία του animation.

Με την χαρακτηριστική παραμυθένια αισθητική και εμφανώς επηρεασμένος απο το έργο του Ιάπωνα Hayao Miyazaki , ο Wes Anderson θα μας μεταφέρει στην Ιαπωνία, είκοσι χρόνια από τώρα.  Μία γρίπη που οφείλεται σε σκύλους θα οδηγήσει την κυβέρνηση να εξορίσει ολόκληρο τον πληθυσμό των σκυλιών σε ένα νησί γεμάτο με σκουπίδια. Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες ενός μικρού αγοριού που θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον χαμένο του σκύλο, τον Spot.

Ο Wes Anderson θα αξιοποιήσει πολλούς από τους κλασικούς του συνεργάτες, θα συναντηθεί, όμως, και για πρώτη φορά με καινούργιους. Ενδεικτικά, πίσω από τους animated χαρακτήρες θα βρίσκονται οι Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Kunichi Nomura, Greta Gerwig, Frances McDormand, Courtney B. Vance, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, και Yoko Ono.

Best of internet