Quantcast

Τα Κουραφέλκυθρα έρχονται στο Nerdcult, κάθε βδομάδα, για πάντα

Πρόκειται για μια εξέλιξη που εμάς μας φαίνεται συμπαθέστατη

THE NERDSTREAM

19 Οκτωβρίου 2019

Αν οι καμπάνες δεν χτυπούν χαρμόσυνα από το πρωί, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες, αυτό συμβαίνει γιατί τα νέα μόλις κατέφθασαν οπότε θα ήταν αρκετά παράξενο αν το έκαναν. To Nerdcult το γνωρίζετε. Αν όχι, τότε είστε κυριολεκτικά στο λάθος site. Τα Κουραφέλκυθρα τα γνωρίζετε – ή τουλάχιστον ελπίζουμε να τα γνωρίζετε, γιατί είχαμε την εντύπωση ότι μιλάμε με τσακάλια του ίντερνετ που σκαμπάζουν γενικά από το καλυτερότερο κόμιξ που παίζει αυτήν τη στιγμή δυτικά του Πέκος.

Το μακροβιότερο και δημοφιλέστερο ελληνικό webcomic λοιπόν, το οποίο φέτος εξέδωσε τον δεύτερο τόμο-τούβλο του με τον τίτλο Κουραφέλκυθρα Omnibus IIέρχεται αποκλειστικά κάθε βδομάδα στο Nerdcult με νέο strip κι εμείς έχουμε την χαρά να καλωσορίσουμε και πάλι τον Αντώνη Βαβαγιάννη στη μεγάλη δυσλειτουργική οικογένεια του site. Με άλλα λόγια, αν τον πετύχετε έξω κι είναι έτσι ενθουσιασμένος:

Να ξέρετε ότι αυτός είναι ο λόγος. Μην τον λυπάστε όμως, είναι αδίστακτος. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει φτιάξει 100+1 ανέκδοτα με τον Πάνθρο.

Τον άνθρωπο που έχει ντυθεί Γκάλης Κούπερ:

Τον άνθρωπο που ακόμα τρέμουν οι απανταχού ναμαγαπάδες του ελληνικού καλοκαιριού:

Εχμ, έχουμε την εντύπωση ότι ξεφεύγουμε λίγο. Πάμε πάλι: σύσσωμη η τρελή, τρελή τρελοπαρέα των Κουραφέλκυθρων λοιπόν, από την φιλομαθή κι απορούσα Ζοζεφίνα και τον πρωτοσύγκελλο του μπαρμπαδισμού Θείο Αιμίλιο μέχρι την αιώνια ψυχή του πάρτι που ονομάζεται Κλιάφας, θα βρίσκεται εδώ. Όλα τα νέα strips θα δημοσιεύονται πλέον κάθε βδομάδα στο Nerdcult, το νέο τους σπίτι που σκοπεύει να τα περιβάλει με στοργή και π*****μ (δεν θα κάνουμε τσάμπα διαφήμιση, σόρι π*****μ).

Για να μην χάνετε ούτε ένα Κουραφέλκυθρο, δώστε προσοχή στο πρόγραμμα που σκοπεύουμε να τηρήσουμε ευλαβικά:

Κάθε Πέμπτη έχουμε νέο, ολοκαίνουριο, σπαρταριστό Κουραφέλκυθρο.

Κάθε Δευτέρα έχουμε μέρα Κουραφελclassics, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε ξανά παλιά κι αγαπημένα strips.

Απλό δεν είναι; Απλό είναι. Ακολουθήστε το Nerdcult, το Luben και τα Κουραφέλκυθρα στα social media του διαβόλου και αναμείνατε στο ακουστικό σας γιατί την ερχόμενη βδομάδα ξεκινάμε.

Best of internet