Quantcast

Αυτός είναι ο ολοκαίνουριος τόμος-τούβλο των Κουραφέλκυθρων, εμάς μας φαίνεται συμπαθέστατος

ΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ;

THE NERDSTREAM

16 Απριλίου 2019

Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, ελπίζουμε να μιλάμε με τίποτα τσακάλια του ίντερνετ και να μην αναγκαστούμε να σας εξηγούμε κιόλας τι είναι τα Κουραφέλκυθρα – τα οποία, σημειωτέον, σύμφωνα με έρευνες, δεν είναι καν λέξη. Αν πράγματι δε γνωρίζετε, καθαρίστε το πρόγραμμά σας για τις επόμενες δυο μέρες και περάστε μια βόλτα από εδώ.

Για τους υπόλοιπους, τα αληθινά αλάνια μας, τα αυθεντικά τζιμάνια του κυβερνοχώρου, τους μύστες του καλού ιρανικού μουσαμά, τους πρωτομάστορες του διαδικτυακού χιούμορ και τους πρωτοσύγκελους του ποιοτικού μικιμάου, τα πράγματα είναι απλά. Ο αγαπητός Αντώνης Βαβαγιάννης λοιπόν, δημιουργός των Κουραφέλκυθρων και στενός φίλος της ιστοσελίδας, έκανε το βήμα που όλοι περιμέναμε.

Όχι, δεν έκοψε το αλκοόλ – και δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε αυτή η φωτογραφία στον σκληρό μας δίσκο. Το βήμα που έκανε ήταν ότι εξέδωσε, επιτέλους, τον δεύτερο τόμο-τούβλο των Κουραφέλκυθων, το Κουραφέλκυθρα Omnibus II. Πρόκειται για την ογκώδη έκδοση που περιλαμβάνει Κουραφέλκυθρα που δημοσιεύτηκαν στο socomic.gr από το 2014 μέχρι το 2018 μαζεμένα σε ένα μέρος, με σχολιασμό από τον δημιουργό τους, πρόλογο από τον Φοίβο Δεληβοριά και φλιπ κόμικς από 12 κορυφαίους σχεδιαστές.

Όλα αυτά, λοιπόν, θα τα βρείτε (μαζί με τον ίδιο τον αξιότιμο κ. Βαβαγιάννη) στο ComicdomCon Athens 2019 στις 19, 20 και 21 Απριλίου στην Αθήνα και στις 10, 11 και 12 Μαΐου στο ComicCon στη Θεσσαλονίκη.

Video by Nikos KatsarosΟ Αντώνης Βαβαγιάννης – η αληθινή ψυχή του πάρτι – υπογράφει Κουραφέλκυθρα Omnibus II και παλιότερα τεύχη στο Comicdom Con! Φέτος τα Κουραφέλκυθρα θα έχουν δικό τους τραπέζι στο Αrtists’Αlley του Comicdom Con, στον 3ο όροφο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. Εκτός από βιβλία θα υπάρχουν stickers, posters, t-shirts και άλλα ψιψιψόνια. Τα βιβλία των Κουραφέλκυθρων θα μπορείτε να βρείτε, όπως πάντα, και στα περίπτερα της Jemma Books & Comics και Jemma Press.Οι ώρες των signing είναι:Παρ. 19/4 … 15.30 – 17.30 & 19.00 – 21.00Σαβ. 20/4 … 12.00 – 21.00Κυρ. 21/4 … 12.00 – 21.00Υγ. Παρασκευή 17.30 – 19.00 θα γίνει πάνελ με συζήτηση στο θέατρο της Ε/Α ένωσης με τίτλο «Πώς να κάνετε κόμικς χωρίς να ξέρετε να κάνετε κόμικς» στο οποίο θα συμμετέχουν οι Αντώνης Βαβαγιάννης, Θανάσης Πετρόπουλος, Τάσος Ζαφειριάδης (εξ ου και το κενό στο πρόγραμμα της Παρασκευής)Υγ.2 Το signing θα γίνεται κατά κύριο λόγο στο τραπέζι του Artists Alley. Ίσως κάποιες ώρες signing γίνουν και στο τραπέζι του Jemma Books & Comics, συντονιστείτε για περισσότερα.

Gepostet von Κουραφέλκυθρα – Δεν είναι καν λέξη am Donnerstag, 11. April 2019

Τσεκάρετε για περισσότερες πληροφορίες:

Σενάριο & Σχέδιο: Αντώνης Βαβαγιάννης

Εισαγωγή: Φοίβος Δεληβοριάς

Φλιπ κόμικς από τους: Παναγιώτη Πανταζή, Πάνο Ζάχαρη, Γιάννη Ρουμπούλια, Δήμητρα Aδαμοπούλου, Γιώργο Γούση, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Αλέξια Οθωναίου, Πέτρο Χριστούλια, Τάσο Ζαφειριάδη, Έφη Θεοδωροπούλου, Θανάση Πετρόπουλο και Τάσο Μαραγκό.

240 Σελ. Τετράχρωμο.

Τιμή: 12,95 €

Best of internet