Quantcast

Ο George R.R. Martin συνεχίζει να τρολάρει και βγάζει βιβλίο για την ιστορία του Westeros αντί για το Winds of Winter

Ο τίτλος του θα είναι Fire & Blood και έρχεται το Νοέμβριο

THE NERDSTREAM

27 Απριλίου 2018

Άλλη μια υπέροχη κίνηση deal-with-it προς τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες που εδώ και 7 χρόνια περιμένουν το επόμενο βιβλίο του A Song of Ice & Fire πραγματοποίησε χτες ο George R.R. Martin. Μετά από μια συλλογή διηγημάτων από τον κόσμο του Game of Thrones, ένα ιστορικό βιβλίο για το παρελθόν του Westeros και μια έκδοση με χάρτες (ναι, χάρτες) από τις τοποθεσίες των βιβλίων, ο George Thug-Life Martin συνεχίζει εκδίδοντας ένα βιβλίο για την ιστορία της τρελής τρελής οικογένειας των Targaryen.

Αφού επιβεβαίωσε στο blog του ότι το The Winds of Winter δεν θα βγει ούτε μέσα στο 2018, προχώρησε στην ανακοίνωση του Fire & Blood, το οποίο θα είναι ένα ιστορικό prequel βιβλίο που θα ξεκινάει από τον πρώτο βασιλιά τους, τον Aegon I (τον Κατακτήτή), και θα φτάνει έως τον Aegon IIΙ. Όλα αυτά που συνέβησαν, δηλαδή, 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Για την ακρίβεια, το Fire & Blood θα είναι μόλις το πρώτο σε μια σειρά ιστορικών βιβλίων για το παρελθόν του Westeros, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι το πράγμα θα αρμεχτεί με κάθε δυνατό τρόπο μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το νέο βιβλίο λοιπόν, που μάλλον θα είναι κάτι σαν το Σιλμαρίλιον του Game of Thrones, αναμένεται να είναι εξαιρετικά ογκώδες (αφού σύμφωνα με τον συγγραφέα το χειρόγραφό του έφτασε κοντά στις 1000 σελίδες) και θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Bantam Spectra.

Best of internet