Quantcast

O Joss Whedon επιστρέφει στο Buffy the Vampire Slayer με νέο κόμικ

Ένα πολύ όμορφο reunion

THE NERDSTREAM

22 Φεβρουαρίου 2018

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, σχεδόν 15 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία σεζόν του Buffy the Vampire Slayer, αυτό το διαμάντι που μας έδωσε η pop κουλτούρα των 90s. Μπορεί έκτοτε να έχουμε δει την Buffy σε αμέτρητα tie-in κόμιξ, βιβλία και video games, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αρχική τηλεοπτική σειρά του Joss Whedon.

Τα καλά νέα, λοιπόν, είναι ότι ο Whedon – αυτός ο υπερ-δραστήριος βασιλιάς των nerds – ετοιμάζεται για ένα φετινό reunion με την Buffy για την σειρά κόμικ της Dark Horse, με τον τίτλο Season 12: The Reckoning. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CBR, το συγκεκριμένο arc με τον Whedon στο σενάριο (για πρώτη φορά μετά το 2011) θα βρει τους Buffy, Willow και Xander να αντιμετωπίζουν ένα βαμπίρ που έρχεται από το δυστοπικό μέλλον, ενώ λέγεται ότι θα σκάσει μύτη και ο Angel που είχε πρωταγωνιστήσει στην ομώνυμη spin-off σειρά.

To πρώτο τεύχος του Season 12: The Reckoning θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί τόσα χρόνια μετά δεν έχουμε καταφέρει να δούμε έστω μία κινηματογραφική μεταφορά της Buffy μέσα στην νοσταλγο-μανία των τελευταίων ετών.

Best of internet