Quantcast

H Billie Eilish γράφει το τραγούδι του νέου James Bond, μοιράζοντας πόνο στους boomers

Ακούστε το, καλό είναι

THE NERDSTREAM

14 Φεβρουαρίου 2020

Είναι μεγάλη τιμή το να τραγουδήσεις το τραγούδι μιας ταινίας James Bond. Το έχει κάνει ο Tom Jones, η Nancy Sinatra, η Shirley Bassey κι ο Paul McCartney. Και στα 90s, όταν μεγαλώναμε δηλαδή, είχαμε την χαρά να δεθούμε με το επικό The World is not Enough των Garbage. Και τώρα, φέτος, το τραγούδι της νέας 007 ταινίας με τον τίτλο No Time to Die ανήκει στην Billie Eilish, δηλαδή μια έφηβη με πράσινο μαλλί και ρούχα Limp Bizkit περιόδου 1999. Μήπως πονάτε boomers;

Χωρίς πλάκα πάντως, το τραγούδι που κυκλοφόρησε χτες είναι μια χαρά, και το γοτθικομελαγχολικό ύφος της Eilish ταιριάζει μια χαρά με την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του Bond. Τσεκάρετε:

Κατά τ’ άλλα, μ’ αυτά και μ’ εκείνα το No Time to Die κατάφερε να γίνει μια ταινία για την οποία ανυπομονούμε φέτος. Το Bond 25 σκηνοθετήθηκε από τον λατρεμένο Cary Fukunaga που έχουμε αγαπήσει κινηματογραφικά με τα Sin Nombre και Beasts of No Nation αλλά και τηλεοπτικά με τα True Detective και Maniac. Παράλληλα, η Phoebe Waller-Bridge κλήθηκε από τον ίδιο τον Craig προκειμένου να δουλέψει πάνω στο σενάριο, και κυρίως για να κάνει αλλαγές σε πιο κωμική κατεύθυνση. Ο λόγος που της ζητήθηκε κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι γιατί η ίδια έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά κατασκοπείας, το περσινό Killing Eve (που αυτές τις μέρες τρέχει στη δεύτερη σεζόν του), και γενικά έχει κάνει υπέροχα πράματα στην βρετανική τηλεόραση.

Θυμηθείτε λοιπόν το trailer της ταινίας και για τα υπόλοιπα αναμείνατε μέχρι τις  8 Απριλίου 2020.

Best of internet