Quantcast
MISC

Η Πλαίσιο Computers προσφέρει τα σχολικά είδη σε όλους τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας

Η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου «πλάι σου» βρίσκεται στο πλευρό των 3.089 μαθητών προσφέροντας σχολικές τσάντες και γραφική ύλη


LUBEN CREW · 27 Αυγούστου 2021

Η Πλαίσιο Computers, με πρωτοβουλία της ομάδας εθελοντών «πλάι σου» και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στέκεται ενεργά δίπλα στις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια. Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης, προχωρά άμεσα σε δωρεά των σχολικών τσαντών και της απαραίτητης γραφικής ύλης στους 3.089 μαθητές που φοιτούν στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.

O πυλώνας της εκπαίδευσης αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης εδώ και πολλά χρόνια για την Πλαίσιο, η οποία για ακόμα μία φορά κάνει πράξη την υπόσχεσή της και προσφέρει στους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, περισσότερα από 35.000 σχολικά είδη, για να υποδεχτούν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.


Παράλληλα, οι εθελοντές της ομάδας «πλάι σου», με γρήγορα αντανακλαστικά ανταποκρίθηκαν πρώτοι στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν στη Βόρεια Εύβοια, παρέχοντας αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό.

Η Πλαίσιο, ως κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, έχει δρομολογήσει δέσμη δράσεων μέσω της ομάδας «πλάι σου», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Best of internet