Quantcast
MISC

Η Vans ανακοινώνει την έναρξη συμμετοχών στον παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό της “Musicians Wanted” για το 2021, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να μοιραστούν τη σκηνή με τον διάσημο μουσικό YUNGBLUD.

Νέοι καλλιτέχνες, όλων των ειδών μουσικής, από την Ευρώπη, την Αμερική και την περιοχή Asia-Pacific, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν προϊόντα Vans, εξοπλισμό Kramer, ένα ξεχωριστό πακέτο Premium TuneCore, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους, μια θέση σε Spotify Playlist και πολλά ακόμα!


LUBEN CREW · 15 Ιουλίου 2021

Δηλώστε τώρα συμμετοχή με τη μουσική σας
Vans.eu/MusiciansWanted

Costa Mesa, California – Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιο σύμβολο της δημιουργικής έκφρασης, ανακοινώνει την έναρξη δήλωσης συμμετοχών στον πολυαναμενόμενο μουσικό διαγωνισμό, Vans Musicians Wanted 2021. Ο digital μουσικός διαγωνισμός απέκτησε διεθνή εμβέλεια για πρώτη φορά το 2020, αποτελώντας το παγκόσμιο μουσικό project του brand και μία πλατφόρμα αναγνώρισης για μουσικούς που βρίσκονται στο ξεκίνημα. Ο διαγωνισμός, σε όλα του τα στάδια, αναδεικνύει φρέσκα, νέα και “Off the Wall” ταλέντα που εκπροσωπούν όλα τα μουσικά είδη.

Για το 2021, όλες οι συμμετέχουσες χώρες ανά τον κόσμο θα προσφέρουν σε καλλιτέχνες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα την ευκαιρία να προβληθούν παγκοσμίως και τη δυνατότητα να μοιραστούν τη σκηνή με τον YUNGBLUD, τον Βρετανό καλλιτέχνη που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο διαφορετικά είδη μουσικής. Οι νικητές θα κερδίσουν επίσης προϊόντα Vans, εξοπλισμό Kramer, ένα ξεχωριστό πακέτο Premium TuneCore, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους, μια θέση σε Spotify Playlist και πολλά ακόμα!

Το 2020, ο διαγωνισμός Vans Musicians Wanted συγκέντρωσε περισσότερες από 22.000 συμμετοχές καλλιτεχνών παγκοσμίως, από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη. Μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία, το brand συνεχίζει και φέτος να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες σε digital περιβάλλον, προσβάσιμες σε όλους, επιτρέποντας σε πολλά ανερχόμενα ταλέντα σε όλο τον κόσμο να υποβάλουν ψηφιακά τη μουσική τους και να συμμετέχουν σε virtual contests παγκόσμιας κλίμακας. Μέσω του interactive site, καλλιτέχνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την περιοχή Asia-Pacific μοιράστηκαν τη μουσική τους με ένα πολύ μεγάλο κοινό. Νικητές του περσινού διαγωνισμού ήταν οι JoeJas από τη Μ. Βρετανία, η Lucia Tacchetti από την Αργεντινή και οι numnum από την Κορέα.

Φέτος, ένα διαφορετικό cast κριτών θα συμμετέχει, μαζί με το brand, στη διαδικασία επιλογής των νικητών: ο πολυτάλαντος ράπερ, συγγραφέας και comic book artist Denzel Curry -που συμμετέχει στην τελευταία καμπάνια του brand- η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια της ποπ Julia Michaels, ο δημιουργικός οραματιστής και ιδρυτής της διάσημης εταιρίας μουσικής 88rising, Sean Miyashiro, και ο καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τα βρετανικά και αμερικάνικα Billboard charts, YUNGBLUD.

Οι πέντε top φιναλίστς από κάθε περιοχή θα εμφανιστούν στα Vans Musicians Wanted virtual concert series, που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, θα επιλεγούν και άλλοι νικητές ανά περιοχή, που θα κερδίσουν προϊόντα Vans, εξοπλισμό Kramer, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους, θέσεις σε Spotify & Apple Playlists και τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με τον YUNGBLUD μπροστά σε live κοινό, ως το opening act του 2022.

Ο διαγωνισμός Vans Musicians Wanted είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα που προωθεί τη δημιουργική έκφραση μέσω της μουσικής, δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες να βγουν στο προσκήνιο, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να προβληθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να υποβάλετε τη μουσική σας και να διαβάσετε τους επίσημους όρους του διαγωνισμού, μπείτε στην πλατφόρμα Vans.eu/MusiciansWanted.

Best of internet