Quantcast
MISC

Η Vans και η Nickelodeon ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη συλλογή, με έμπνευση από τον SpongeBob SquarePants

Η Νεοϋορκέζα σχεδιάστρια Sandy Liang, κάνει το ντεμπούτο της με μία Capsule Συλλογή την ίδια μέρα, ερμηνεύοντας με την fashion προσέγγισή της, τους εμβληματικούς χαρακτήρες του SpongeBob.


LUBEN CREW · 8 Ιουνίου 2021

Costa Mesa, CALIF. – H Vans ως αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, ανακοινώνει υπερήφανα δύο νέες συνεργασίες με τη σειρά του Nickelodeon, SpongeBob SquarePants, που είναι ήδη διαθέσιμες. Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από Classic μοντέλα υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, για τους fans κάθε ηλικίας. Ενώ, η δεύτερη συλλογή αποτελεί μια συνεργασία με τη Νεοϋορκέζα σχεδιάστρια μόδας Sandy Liang, που ερμηνεύει με τον δικό της προσωπικό τρόπο τα στοιχεία και τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων.

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής Vans x SpongeBob SquarePants περιλαμβάνουν:
Το Old Skool checkerboard, όπου απεικονίζεται ο SpongeBob με το πιστό του σαλιγκάρι, Gary, να κρύβεται πίσω από τη σκακιέρα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο με ένα κίτρινο δερμάτινο Sidestripe και το “Off the Wall” αποτυπωμένο με τη γραμματοσειρά της αγαπημένη σειράς κινουμένων σχεδίων.

Ένα κοντομάνικο που αποτίει φόρο τιμής σε επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς, όπου ο SpongeBob και ο Patrick χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους παίζοντας με ένα άδειο κουτί.

Ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι που αναδεικνύει τους χαρακτήρες και τα cartoon σχέδια του Βυθού του Μπικίνι.

Το “Best Buddies” φούτερ με το Vans “Off The Wall” σχέδιο, εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες, κατα μήκος του μανικιού.

Μια Tie Dye μπλούζα που απεικονίζει τον SpongeBob να χοροπηδάει από χαρά.

Τέλος, ο αστερίας Patrick έχει το “δικό του” backpack στη συλλογή, που συμπληρώνεται με το εμβληματικό checkerboard σχέδιο.

Παράλληλα, η Vans συνεργάζεται και με τη σχεδιάστρια μόδας, Sandy Liang, που είναι χρόνια fan της σειράς, από τη παιδική της ηλικία. Η Sandy, ξεκίνησε το brand των ready-to-wear ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ, αντλώντας έμπνευση από την ανατροφή της στη Νέα Υόρκη, τη νοσταλγία και το χιούμορ. Τώρα, σε συνεργασία με τη Vans παρουσιάζει μια capsule συλλογή, όπου επανερμηνεύει τα εμβληματικά στοιχεία του τηλεοπτικού show, σχεδιασμένα από την ίδια, προσφέροντας μια πρωτοποριακή ματιά στον SpongeBob SquarePants.

Η συλλογή Vans x SpongeBob SquarePants by Sandy Liang περιλαμβάνει:

Η συλλογή Vans x SpongeBob SquarePants by Sandy Liang παρουσιάζει δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του δημοφιλούς sneaker, Sk8-Hi 38 DX.

Το πρώτο διαθέτει ένα patchwork στις πλαϊνές μεριές, εμπνευσμένο από το κλασικό Vans checkerboard. Η Sandy συνδυάζει την κινέζικη κληρονομιά της και την αντιπαραθέτει με ένα κλασσικό καρό print με λουλούδια και μοντέρνα patterns, που προέρχονται από τη σειρά. Ένα δεύτερο μοντέλο Sk8-Hi 38 DX αποτίει φόρο τιμής στη Sandy Cheek, την πολυτάλαντη επιστήμονα και εξερευνήτρια. Στο πάνω μέρος βλέπουμε ένα premium δέρμα που απεικονίζει ένα ονειρεμένο φόντο σε μπλε και πράσινο χρώμα. Το Sk8-Hi 38 DX ολοκληρώνεται με floral πρόσθετα στοιχεία, που προέρχονται από τη στολή κατάδυσης της Sandy Cheek. H συλλογή ολοκληρώνεται με τρία μοντέλα ένδυσης και αξεσουάρ που περιλαμβάνουν τους χαρακτήρες Sandy Cheek, Squidward Tentacles (Καλαμάρης), Patrick (Αστερία) και τον SpongeBob SquarePants, που επανερμημεύονται μέσα από τα κλασικά στυλ της Liang, όπως μια ειδικά σχεδιασμένη φορεσία-μέδουσα για τον SpongeBob και ένα checkerboard παντελόνι για τον Patrick.

Η συλλογή Vans x SpongeBob SquarePants για άντρες, γυναίκες και παιδιά είναι ήδη διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Vans Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Μy Mall στην Κύπρο και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής.
Η capsule συλλογή Vans x SpongeBob SquarePants by Sandy Liang είναι επίσης διαθέσιμη από τις 04 Ιουνίου στο επίσημο κατάστημα της Vans, στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής.

Best of internet