Quantcast
MISC

Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με ένα ποτηράκι Ούζο

Oνειρευόμαστε δειλά- δειλά τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις τα πρώτα ραντεβού μας στον ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου!


LUBEN CREW · 23 Μαρτίου 2021

Η Άνοιξη είναι πλέον εδώ και προμηνύει αυτό που έρχεται….. το πολυαγαπημένο μας καλοκαίρι. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από μια εποχή, είναι θεσμός, είναι ιδέα. Ειδικά φέτος που αφήνουμε πίσω μας έναν ιδιαίτερο χειμώνα, νιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε όσες περισσότερες καλοκαιρινές, ανέμελες στιγμές μπορούμε.

Αυτές τις μέρες, που η μέρα μεγαλώνει, αρχίζουμε να «ξεθαρρεύουμε» και να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Νιώθουμε την επιθυμία να δημιουργήσουμε χαρούμενες αναμνήσεις, πάντα με ασφάλεια, κάτω από τον ξανθό ήλιο και παρέα με τους αγαπημένους μας. Τώρα που ο καιρός έχει γίνει πιο ηλιόλουστος, ονειρευόμαστε δειλά- δειλά τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις τα πρώτα ραντεβού μας στον ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου! Ανυπομονούμε για εκείνες τις φιλοσοφικές συζητήσεις με την αγαπημένη μας παρέα, για εκείνο το ηλιοβασίλεμα από το οποίο θα μαγευτούμε, για να ξαπλώσουμε και πάλι στην άμμο με τον ήλιο από πάνω να μας θυμίζει πώς αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το τέλειο μαύρισμα. Ανυπομονούμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με μια φωνή στην απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία, να πάμε εκδρομές και να επισκεφτούμε εκείνο το αγαπημένο μας νησί, όπου έχουμε ζήσει τόσες ανέμελες και αστείες στιγμές.

Ο απόλυτος συνοδοιπόρος μας δεν είναι άλλος από το Ούζο Πλωμαρίου το οποίο είναι το πλέον χαρακτηριστικό εθνικό απόσταγμα, που χρόνια τώρα μας ενώνει και δίνει το παρόν σε κάθε μας ραντεβού στον ήλιο. Έχει καταφέρει να συμπυκνώσει μέσα στο κομψό και παραδοσιακό μπουκάλι του, την ελληνική παράδοση και να ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο προωθώντας την ελληνικότητα και την κουλτούρα της Λέσβου. Δεν αποτελεί τυχαία άλλωστε το απαραίτητο συστατικό για τη συνταγή μιας ανεξίτηλης, ανέμελης ανάμνησης! Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για να το απολαύσουμε σωστά, απαραίτητο όμως είναι το σωστό σερβίρισμα, πρώτα ούζο μετά νερό και τέλος ο πάγος. Με τον συγκεκριμένο τρόπο σερβιρίσματος, απελευθερώνονται όλα τα αρώματα και μπορούμε να γευτούμε την κάθε λεπτομέρεια που κρύβεται μέσα στο ντελικάτο μπουκάλι. Κλείνοντας τα μάτια, με κάθε γουλιά μεταφερόμαστε σε αισιόδοξες, καλοκαιρινές, γεμάτες δροσιά και ήλιο στιγμές, σε όλα όσα δηλαδή θυμίζουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα ελληνικό καλοκαίρι!

Μπορεί και το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό, κάποιες αξίες όμως παραμένουν διαχρονικές. Φέτος, ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι κοντά στους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε νέες στιγμές που θα γίνουν αγαπημένες αναμνήσεις και τα δειλά μας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια. Άλλωστε όπου έχει ήλιο…. έχει Πλωμάρι!

 

Best of internet